Rørlegger Tips for lodding en Utenfor tappekran

May 2

Rørlegger Tips for lodding en Utenfor tappekran


Utvendig kraner, også kalt slange bibs eller tapper, er enkle enheter. De har en kompresjon ventil som stopper flyten av vann når du slår håndtaket for å stramme en vaskemaskin mot vanninntaket. Disse kranene er vanligvis tredd slik at du kan skru dem på utvendige rør, men enkelte varianter kan loddes, eller svettet, på kobberrør. Lodding en utvendig tappekran er ikke vanskelig, men du bør observere noen forholdsregler.

Drain Line

Kobber lodding går svært raskt når rørene er helt tørre, men hvis noen vann er til stede, kan jobben ikke gå så raskt. Selv en liten mengde vann vil fordampe når du varmer rørene med en lommelykt, og dette fordamping hindrer røret fra å bli varmt nok til å smelte loddetinn. Hvis røret som du er lodding kranen er horisontal, tørke ut innsiden med en fille vil sikre en rask tilkobling. Slå av vannet helt av. Selv en liten dråpe er nok til å skape problemer.

Ta av Valve

Enten du installerer en vanlig tapp eller et frostfritt med en utvidet ventilkammeret, er ventilen ligger ved siden av felles du lodding. Når du du bruker fakkelen til felles, kan du lett skade vaskemaskinen eller selve ventilen. For å unngå dette, skru håndtaket og ventil mutter, og trekke ut ventilen før du lodde; erstatte ventilen når røret er avkjølt. Hvis du forsømmer dette, kan du finne kranen har en ukontrollerbar lekkasje som krever erstatning av ventilspindelen.

Start på nytt hvis nødvendig

Kobber svette leddene er enkle å lodde, men er vanskelig å gjøre om hvis du gjør en feil. Hvis du ikke klarer å tilstrekkelig varme opp felles før påføring av loddetinn, eller du ikke bruker nok, kan du sitte igjen med en liten lekkasje. Mens det er mulig å varme opp felles og bruke mer loddetinn, dette fungerer sjelden godt i praksis. En bedre fremgangsmåte er å varme opp felles og trekke kranen av. Rens røret og kranen innløp med en stålbørste, bruke mer fluks og re-loddetinn leddet, å anvende mer varme eller flere lodde etter behov.

Bruk Blyfritt loddetinn

Lodd er tilgjengelig i tre typer: 50 prosent bly og 50 prosent antimon; 5 prosent bly og 95 prosent tinn / antimon; og blyfri. Tim Carter of Spør Builder.com bemerker at lodde med høyt blyinnhold smelter ved en lavere temperatur og kan bygge bro, slik at det blir brukt til å lodde 4-tommers eller større rør og rørdeler. Bly er en helsefare, skjønt, og bør ikke brukes i noen rør som er koblet til drikkevann. Les etiketten nøye før du kjøper en spiral av loddetinn, og sikre at den har 5 prosent eller mindre blyinnhold. Det bør fortrinnsvis blyfri.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com