Hvordan legge til en ny taklampe

July 7

Hvordan legge til en ny taklampe


En velvalgt tak lys kan dramatisk endre utseendet og følelsen av et rom. Det kan gi sterkere eller svakere lys etter behov og kan fremheve rommets stil og innredning. Et bredt utvalg av rimelige typer taklamper er tilgjengelig hjemme forbedring butikkene. Selv en moderat erfaren gjør-det-yourselfer kan installere ligaen, spesielt hvis du skal bytte en annen.

Bruksanvisning

Hvordan legge til en ny taklampe

1 Slå av strømmen på hovedstrømboksen til kretsen som skal levere ligaen. Du finner riktig effektbryter ved å slå breakers utenfor en om gangen for å se hvilke lys og apparater mister makt. Kontroller at lampen du erstatter har ikke strøm før du begynner arbeidet.

2 Ta av glasskule delen av lampen du skifter ut. Fjern nøtter eller skruene som holder lampen i taket og plast kontakter i enden av ledningene.

3 Klargjør den nye taket lysets ledninger ved hjelp av wire strippere til å fjerne minst 3/4 tomme av den ytre kappen belegg på hver ledning. Dette vil avsløre en indre papir innpakning; fjerne denne innpakning i tillegg.

4 Finn maskinvaren som trengs for å montere lampen i taket. Holder monteringsplaten (også kjent som stroppen) opp til den elektriske boksen i taket og trekke ledningene fra boksen forsiktig gjennom hullet i midten av platen. Ved hjelp av skruene som følger, feste monteringsplaten til den elektriske boksen. Finn den medfølgende grønne jordingsskruen og fest den til monteringsplaten.

5 Gjør de tre store elektriske tilkoblinger for lyset. Med din hjelper løfte ligaen mot taket, kobler de samme fargede ledningene fra lampen til de som kommer fra den elektriske boksen. Vanligvis vil du bli matchende svart med svarte ledninger, hvite med hvite ledninger og en grønn jordledning til en grønn jordingsskruen på monteringsplaten. Trykk forsiktig ledningene inn i strømboksen.

6 Line opp skruehullene i lysarmatur basen til skruehullene på monteringsplaten og tett skru foten på plass. Pass på at ingen av de elektriske ledningene kommer i klem mellom ligaen base og taket.

7 Sett riktig type og wattstyrke lyspære og sett glasset verden til lampen basen. Noen inventar bruke klipp; andre bruker skruer.

8 Slå kretsens strømmen igjen og se om lyset virker.

Hint

  • Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot støv og andre små partikler.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com