Bladlus på Privet Hedges

July 7

Bladlus på Privet Hedges


Privet er også kjent som ligustrum og er ofte brukt som en hekk, busk eller tre. Det finnes en rekke ligustrums brukes i landskaps, for eksempel japansk privet, glanset privet og kinesisk privet. Den raske veksten av dette anlegget har gjort det til et ideelt landskaps valg. Imidlertid er privet utsatt for insektplager som kan påvirke sin helse og kraft. Bladlus ofte angripe privet og krever kontroll når infestations er tunge.

Identifikasjon

Bladlus er små insekter som koloniserer på undersiden av privet bladene. Denne myke bodied skadedyr er rød, grønn eller svart i fargen. Bladlus skade vert planter ved å mate med sine piercing munndeler. Visse typer bladlus inneholde virus og overføre dem til planter.

effekter

Bladlus fôring fører ofte privet bladene til Wilt og gulne fra de høye mengder saft blir fjernet fra anlegget blader. Selv om skadene gjør hekken skjemmende, ikke aphid fôring vanligvis ikke føre til døden av anlegget. Noen planter befengt med bladlus kan bli forvrengt fra fôring. Bladlus skille ut et sukkerholdig stoff som kalles honningdugg, som er deponert på planteblader. Dette fører til en svart sopp belegg kjent som sotet mugg å utvikle seg på planten. Sotete mold er et tegn på tung insekt angrep.

Non-Chemical Control

Fjerne bladlus fra din liguster hekk oppnås ofte ved å spraye anlegget med harde strømmer av vann to ganger hver uke. Denne prosessen banker bladlus fra anlegget blader. Naturlige rov insekter ofte lever av bladlus. Lacewings og dame biller lever av bladlus og kan holde små infestations under kontroll. Insektmidler kan ikke brukes med naturlige rov insekter for aphid kontroll fordi det vil drepe de gunstige insekter.

kjemisk kontroll

Hagebruk oljer er ofte effektive i å kontrollere bladlus på liguster hekker. Disse produktene fungerer ved kveling insekter eller forstyrre den måten de beiter. Sjekk produsenten etiketten før bruk for å sikre at det er trygt for bruk på privet. Insektmidler som virker på nervesystemet blir også brukt i aphid kontroll. For informasjon om insektmidler for aphid kontroll, ta kontakt med ditt lokale forlengelse kontor.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com