Min Air Conditioner vil ikke avkjøles under 77

April 21

Min Air Conditioner vil ikke avkjøles under 77


En sentral eller vindu enhet klimaanlegget skal være i stand til å kjøle et rom lavere enn 77 grader Fahrenheit, med mindre klimaanlegget termostat grense er 77 grader Fahrenheit, noe som er usannsynlig. Standarden kjøling grensen er ca 71 grader Fahrenheit for de fleste enheter, så en avkjølende problem kan tyde skitne eller ødelagte komponenter.

Low Air Flow

Hvis luftstrømmen i enheten er lav og rommet eller hjemme ser ikke ut til å dyppe under 77 grader Fahrenheit, kan filteret være å klandre. Et tett eller skittent filter hindrer ikke bare enheten fra effektivt å ta inn luft gjennom inntaksristen, går det også opp strømregninga. Du kan åpne luftinntak for å komme til luftfilteret. Når du trekker luftfilteret ut av sporet, kan du bekrefte at filteret ble satt inn på riktig måte. Hvis et filter skal settes inn på en bestemt måte, bør filteret har indikatorer foran eller sidene av enheten. For å rengjøre luftfilteret, kan du bruke et vakuum eller rennende vann. Noen luftfiltre krever fullstendig utskifting og ikke rengjøring.

blokkering

Elementer, for eksempel gardiner og møbler, foran vegg eller tak vents hindre kald luft fra å komme inn i rommet for å møte termostaten kravet. På lignende måte, blokkering foran utsiden enheten forhindrer at luften sirkulerer gjennom enheten og avkjøling av hjemmet. Hvis du føler at kald luft ikke sirkulerer gjennom hjemmet eller et rom på riktig måte, så du kan sjekke status på alle ventilene i og utenfor hjemmet. Enhver blokkering i eller rundt ventilene bør fjernes slik at luften kan strømme fritt gjennom enheten.

isdannelse

Ice buildup kan skje inne i systemet på grunn av et problem med kondensatoren fan. Dersom viften er ute av stand til å rotere fritt og med full effekt, da den kalde luft som genereres av kjøleelementet forblir på innsiden av enheten og fører til spolene for å fryse. Ikke bare luft sirkulere langsomt inn i hjem på grunn av den hindrede vifte, blokkeringen skapt av isen hindrer viften fra å blåse luften gjennom kjøleelementet. En rekke ting kan føre til at viften til funksjonsfeil, inkludert rusk, kulelagre som trenger smøring, og feil montert viftebladene. Etter å ha slått av strømmen, kan du fjerne fan-boliger paneler fra klimaanlegget enhet for å søke viften komponent for eventuelle problemer.

Dirty Coil

Den spoler av totrinns klimaanlegget bør rengjøres omtrent en gang i året for å hindre at støv buildup. Hvis spolene er igjen for skitten, kan enheten fryse og hindre luftsirkulasjon gjennom enheten og hjem. Dette etterlater den aktuelle romtemperaturen, som kan være på 77 grader Fahrenheit, uendret. Paneler på utsiden av klimaanlegget kan fjernes for å lettere få tilgang til spoler. De spoler bør sprayes ned grundig før den er fri for all skitt buildup. Overflødig vann bør tømmes eller fjernes med en våt / tørr vakuum.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com