DIY: Kalkulator for blåst inn isolasjon

February 18

Blåst inn isolasjon er oftest funnet på loft. Det er sprengt mellom stenderne i veggen og mellom bærebjelkene langs gulvet. Denne type isolasjon kan ha forskjellige R-verdier avhengig av hvor tett isolasjonen er blåst inn. R-verdien refererer seg til måling av varmemotstand. Jo høyere R-verdi, jo bedre isolert veggen eller gulvet være. Det første trinnet når du installerer blåst inn isolasjon er å finne ut hvor mange poser vil være nødvendig. Dette kan gjøres ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Mål hele området av rommet der isolasjonen skal installeres. Kjør et målebånd tvers over den første side av rommet fra en kant til den andre og registrere lengden. Mål fra gulv til tak og registrere høyde. Multipliser høyden av lengden å få den totale arealet av den første siden.

2 Kjør en målebånd over de andre sidene i rommet og registrere målinger for høyde og lengde. Multipliser de to sammen akkurat som i forrige trinn. Legg målinger av alle sidene sammen for å få det totale arealet av veggene.

3. Mål lengden og bredden på gulvet og multiplisere de to sammen. Spill måling av bredden av stenderne i veggene. De fleste piggene vil være 3 1/2 inches, mens noen kan være 5 1/2 inches. Måle bredden av gulvbjelkene for å bestemme hvor tykk isolasjon må være for å dekke hele området.

4 Se en R-verdi diagrammet for å finne ut hva R-verdi vil være nødvendig. For å dekke veggene i 3 1/2 inches, vil R-13 være nødvendig, og for å dekke bjelkene, som vanligvis er 7 1/2 inches, vil R-30 være nødvendig. Se på poser med isolasjon fra ulike produsenter for å finne ut hvor mange vil være nødvendig basert på kvadrat opptakene tallene.

Hint

  • R-verdien av isolasjonen vil avhenge av bredden av stenderne. For best resultat, bør isolasjonen komme ut til kanten av piggene på veggen og toppen av bjelkene langs gulvet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com