Pink & Black Nursery Ideer

February 15

Pink & Black Nursery Ideer


En rosa og svart fargevalget gir en barnehage et elegant feminin look. Nøkkelen til å skape en rosa og svart barnehage er å bruke lys rosa og hvite aksenter for å balansere rommet. De lyse fargene lyse opp området og myke opp skarp svart slik at barnehagen ser like innbydende som den gjør stilig.

Vegger og gulv

Hold veggene en lysere farge enn gulvene for å gjøre barnehagen lys og trivelig. Mørk rosa teppe, blek rosa vegger og skinnende svart trim gir en enkel og allsidig bakgrunn. Svart teppe, hvite vegger, blek og mørk rosa stripete wainscoting og skinnende svart trim gir en fet bakgrunn for en moderne eller eklektisk barnehage stil. Svarte tregulv, lyse rosa tepper, to lyse rosa vegger, to blek rosa vegger og hvite trim gir en lys bakgrunn for en energisk barnehage stil.

Barneseng og sengetøy

En skinnende svart crib ser skarp i en barnehage og rammer sengetøy for å sikre sengen er midtpunktet i rommet ditt. En rektangulær svart barneseng med blek rosa ark, varm og mørk rosa prikkete sengetøy og en svart mobil med blek rosa sommerfugler legger en lunefull touch. En runde svart barneseng med mørk rosa ark, lys rosa floral sengetøy, lys rosa fairy mobil og en rosa / hvit tyll baldakin hengende fra taket legger en eventyrlig preg på rommet.

Møbler

Nursery møbler i sort, hvit / sort eller rosa / svart supplement en svart barneseng med rosa sengetøy. En skinnende svart dresser og matchende nattbord med runde hvite knotter legge til et moderne preg på rommet. En hvit kommode og matchende nattbord med svart trim og rosa blomst knotter til et kunstnerisk preg på rommet.

En blek rosa stellebord med svart trim, en rosa pute på toppen og hvit-prikkete sjokkrosa kurver på hver hylle legger en trendy aksent til barnehagen. En skinnende svart stellebord med en rosa og hvit rutete pad på toppen og matchende gardiner over hyllene legger en kraftig og enkel aksent til rommet. En svart gyngestol med en hot-and-blek-rosa-stripete sittepute gir komfortabel og stilig sitteplasser.

dekorative Accents

Dekorative aksenter hjelpe knytte et tema sammen og legge en siste finishen til et rom. En svart lysekrone med elektrisk lys og dingler klare krystaller gir en sofistikert finish til en rosa og svart barnehage. Sheer rosa gardiner hengende fra en hvit og svart prikkete gardin stang legge til en subtil touch av sin spesielle måte til rommet.

Dekorative malerier av grønne Topiary busker vokser ut av rosa eller sort blomsterpotter legge en kongelig aksent til veggene. Store tre bokstaver og tall malt svart, rosa eller hvit legge en enkel og pedagogisk aksent til barnehager vegger. En skinnende svart hylle fylt med rosa baby dyner gir lagringsplass og et stilig preg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com