Hvordan du bytter fra en Single-Bowl til Dobbelt Bowl Kitchen Sink

March 9

Vasker endre på kjøkken som eiere endre sine liker eller når de faktiske eierne av huset endringen. Enkelt synker tendens til å være større enn dobbel bolle synker, men at de ikke la noen plass for vasking og skylling. Hvis du har to vasker, kan du samle skitten oppvask i en samtidig la en vask åpen for vask grønnsaker eller hendene. Endre ut en enkel vask for en dobbel vask er ikke vanskelig så lenge vasken er ikke en sømløs, limt undermount installasjon.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet til vasken ved å vri sperreventilene klokken under vasken. Slå på kranene for å sørge for at det ikke er restvann igjen.

2 Legg et badehåndkle under vasken for å fange den lille mengden av vann fra rørene og vask når du fjerner dem. Ha en bøtte klar for avløpsrør.

3 Koble den fleksible vann linjer som fører til kaldt vann og varmt vann kraner. Bruk en skiftenøkkel Hvis tilkoblingene er for stramme til å skru for hånd.

4 Skru av P felle under vasken med fastnøkkel, løsne det før du kan løfte den bort fra de andre drainpipes. Tømme fellen i bøtte. Vri drainpipe tilbake slik at det vil være ute av veien før du er klar til å installere ny vask.

5 Se under vasken for noen klipp som holder vasken til benkeplate og slipp dem. Skyv en sparkel under kanten av vasken rundt benken å bryte bort noen kitt eller caulk holder vasken ned.

6 Løft vasken fra benken. Bruk dybde og bredde målinger av den gamle vasken for å kjøpe en ny vask. Sink størrelser er basert på benken åpning, ikke antall boller.

7 Fest noen kraner, slanger og avløp til ny vask før du installerer vasken. Fest hver komponent i henhold til produsentens instruksjoner.

8 Caulk rundt omkretsen av benkeplate åpning med en tykk perle av vanntett kjøkken drivning.

9 Sett vasken inn i åpningen, trykke den godt inn i perle av caulk. Tørk opp eventuelle gjenværende caulk med en fuktig klut. Fest noen klipp under vasken for å holde den fast til benken.

10 Ta med to avløp sammen med et Y-rør. Koble P-fellen og skru rørene ordentlig sammen. Fest oppvaskmaskin avløp og deretter de fleksible vannledninger. Snu vannventiler på og la vannet renne i noen sekunder for å rydde linjene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com