DIY T-Post klessnor

April 26

DIY T-Post klessnor


Ved hjelp av en utendørs klessnor til å tørke tøyet har mange fordeler. Lukten av klær tørket i frisk luft er makeløs, og du vil spare penger ved å ikke bruke så mye elektrisk energi eller gass til å drive tørketrommelen. I tillegg trenger du ikke å vente på en belastning å være tørr før du legger en annen. Å gjøre en T-post klessnor er relativt enkelt og billig.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du er gong å plassere klessnor. Prøv å finne et sted som får en betydelig mengde sollys under den varmeste tiden av dagen.

2 Fjern eventuelle planter, møbler eller overhengende greiner fra trær, slik at ingenting forstyrrer vaskerom tørking riktig.

3 Tegn et diagram av foreslåtte klessnor, tar hensyn til mengden av daglig eller ukentlig vask som er gjort så vil du ha nok plass til alt tøyet.

4 Bekreft med verktøy selskaper som du ikke vil bli graving i nærheten av noen linjer. Bruk hullet auger og grave en sirkel 3 fot ned og 10 til 12 inches i diameter.

5 Vann hullet slik at sementen ikke blir sugd inn i tørr jord. Hell tørr sement inn i trillebår og tilsett vann, omrøring med en spade slik at den ligner papir mache.

6. Hell den blandede sement inn i hullet inntil hullet er 1/3 av veien full. Plasser innlegg inn i midten av hullet og be en venn til å holde den på plass. Fyll hullet til et punkt hvor det er på nivå med bakken.

7 Bruk spade og til og med toppen av sementen, slik at den er på nivå med bakken. Bruk nivå eller prøve square å fastslå at innleggene er jevn og nivå slik at linjen ikke vippe.

8 Monter snora og plassere den på innleggene ved hjelp av produsentens instruksjoner.

Hint

  • Bruk tøymyknere å få håndklær og andre elementer mykere og luftigere.
  • Unngå å henge snorene etter strøm- eller telefonlinjer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com