Hvordan legge til polystyrenkuler til Concrete

February 23

Hvordan legge til polystyrenkuler til Concrete


Isopor perler er et kjent element hvis du noen gang har eid en bønne bag stol, men du sannsynligvis ikke visste du kan lage lettbetong ved å legge dem til mix. Som en veldig lett, men sterk bygningsdel EPS betong, eller ekspandert polystyren betongen har svært isolerende egenskaper, og kan skape en stein-lignende overflate for kreative prosjekter. Hage statuer, buede prosjekter, paneler av energisparende hus eller uvanlige elementer som betongbenkeplater kan lages ved hjelp av EPS betong. Tilsette de polystyrenkuler krever hovedsakelig å kjenne forholdet av blandingen.

Bruksanvisning

1. Bruk et forhold på en til seks for blanding av sement til polystyren. Bruke like deler Portland-sement, sand og vann. For eksempel hvis du har en kopp Portland sement, bland det med 6 kopper polystyrenkuler pluss en kopp vann og 1 kopp sand. Denne oppskriften er selvsagt veldig lite, men gir riktig forhold.

2 Plasser vann i en stor bøtte som et tomt 5-gallon bøtte, betongblander eller trillebår. Den trillebår kan være tungvint for å blande, men hvis partiet er relativt lite det skal fungere. Bøtte fungerer for svært små prosjekter.

3. Tilsett Portland sement og sand til vannet og bland godt for å skape en suppe. Det bør være en meget fuktig konsistens, ikke vanlig for sement, fordi polystyren vil suge opp en stor mengde av vannet. Bruk spade til å blande for hånd eller slå den sementblander på hvis du har en.

4 Plasser en del av isopor perler i, slik at de kan begynne å bli absorbert i miksen. Legg en mer del, deretter en annen, før alle av dem er absorbert. Stoppe blande så snart kulene blandes i. Når blandingen synes tørre tilsette en liten mengde vann slik at det kommer til en mindre stiv konsistens. Blandingen skal være litt tykk og ikke soupy, og det som kalles lav-nedgangen, noe som betyr at det holder formen, men er ikke for våt eller for tørr.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com