Hvordan Trim en Bradford Pear

May 12

Den ovale Bradford pæretre har en alvorlig svakhet: grenene vokser oppreist og raskt, rendering anlegget ustabil under sterk vind. Beskjæring, spesielt for å trene treet til en annen form i sine første to år, bidrar til å oppveie noen av problemene treets naturlige struktur og rask utvikling skaper. Trimming av tre er også nødvendig for å kontrollere sykdommer og hjelpe treet gjenopprette fra skader.

Bruksanvisning

1 Tren treet til en sentral leder som begynner ved planting. Velg en sterk gren utvikling i sentrum for å være tre hovedbagasjerommet. Beskjær til halvparten av størrelsen alle grener som vokser parallelt med det.

2 Få målebåndet ut og fjern den svakeste (tynneste) av hver to grener som vokser innen 15 inches fra hverandre rundt den sentrale leder. Beholde kvister utviklings i en 45-graders vinkel eller større i forhold til hoved stammen.

3 Cut greiner på kryss og tvers innen 6 inches av hverandre, holde sterkeste av de to.

4 Fjern døde, ødelagte og syke greiner som du oppdager dem.

5 Følg trinn 1 til 4 for å beskjære gamle Bradford pæretrær, men kuttet mye større lemmer i tre trekk for å unngå stripping barken eller ha en tung gren faller på deg. To føtter fra stammen, lage et kutt med en sag halvveis opp nedenfra. Lag en andre kutt ovenfra som oppfyller den første. Etter lem faller, fjerne stubben igjen ved saging det like utenfor grenen krage, svulmende felles som knytter grener til badebukser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com