Tips for rengjøring Sterling Silver

April 19

Tips for rengjøring Sterling Silver


Selv de dyreste sterling sølv bestikk og smykker vil anløpe over tid. Ett alternativ er å gi sølv til en gullsmed for å være faglig polert, mens det er også kommersielt tilgjengelige sølv rengjøringsprodukter. Det er imidlertid flere praktiske tips for sikker og effektiv måte å rense sølv selv, noen som bruker vanlige husholdningsprodukter.

polering kluter

Spesielle polering kluter er tilgjengelig som vil fjerne anløpe fra sølv, messing og mange andre metaller. Vanligvis selges som et sett, er to duker vanligvis inkludert - en for anløpe fjerning og den andre for polering. Det er viktig å følge instruksjonene ved forsiktig polering sølv, ta vare å være forsiktig når polering smykker, spesielt når du arbeider rundt innstillinger som kan komme løs. Polering kluter er den sikreste metoden for polering sølv, men det kan være en langtekkelig prosess, spesielt når du prøver å rense små kriker og kroker.

Tannkrem

Tannkrem har vist seg å fungere svært effektivt i å fjerne anløpe fra sølv. Coat sølvet med et tynt lag med tannkrem og skyll den forsiktig under varmt vann, bruk mild press for å jobbe tannkrem til en tykk skum før du skyller av godt. Ett ord av forsiktighet: Tannkrem er mildt slipemiddel, så ikke gni for hardt. Dette er spesielt viktig når du bruker tannkrem å rengjøre verdifulle smykker, som tannkrem er slitende nok til å skade et delikat stykke og redusere sin verdi.

Baking Soda / Alka Selzer

Baking soda er en annen vanlig husholdning produkt som kan pusse sølv. Den beste måten å gjøre dette på er å plassere en liten mengde natron på en tannbørste, ved hjelp av pensel for å forsiktig skrubbe bort noen anløpe. Det er viktig å merke seg, er at natron også litt slitende, så det er viktig å arbeide så forsiktig med natron som du ville gjort med tannkrem. En annen lignende tips for polering sølv smykker innebærer Alka Selzer. Drop to tabletter i åtte unser vann, og tilsett smykker. Når fizzing stopper, må du skylle smykker og tørk. Prosessen kan gjentas om nødvendig.

Aluminiumsfolie

For rengjøring av store sølv elementer, for eksempel bestikk eller stemware, er aluminiumsfolie et godt alternativ. Først må du finne en container stor nok til fullt ut å senke elementene, og slippe et stykke aluminiumsfolie i beholderen. Deretter legger varmt vann og natron. Det siste trinnet er å dyppe sølv i løsningen, slik at den ikke berører folien. Etter noen sekunder vil anløpe forsvinner og sølv vil skinne. Dette fungerer fordi aluminium er et aktivt metall mens sølv er inert, noe som resulterer i en kjemisk reaksjon som fører til at aluminium reagerer med flekket sølv, frigjør metallet under fjerning av glansen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com