Fakta om New Jersey State Flower

April 17

Det var ikke & # 039; t før 1971 at den felles engen fiolett (Viola sororia) blitt offisielt anerkjent som staten blomsten av New Jersey. Denne skog Wildflower vokser i flekkete lys under trær der jordsmonnet er rik på organisk materiale og fuktighet og har en tendens til å blomstre i slutten av våren. Produserer store mengder frø, denne fiolett selv purker seg og sprer sine tall over et landskap, og skaper en bunndekkende teppe av vegetasjon. Det er hardfør i alle deler av New Jersey, fra den nordlige fjell til Pine Barrens.

Historie

Ifølge staten New Jersey nettsted, fiolett var å bli utpekt som staten blomst i 1913 via en forsamling oppløsning. Den delstatsforsamlinger klarte ikke å ta den offisielle stemme i saken. I 1963 et andre forsøk på å ha den lovgivende forsamling stemme på anlegget & # 039; s symbolsk status mislyktes. I 1971, delvis på grunn av lobbyvirksomhet fra staten & # 039; s sosial garden klubber, delstatsforsamlingen endelig stemt over og utpekt felles engen fiolett som den offisielle statlige blomst.

alternative Names

Denne arten av fiolett er innfødt til en vidstrakte østlige Nord-Amerika, så utenom New Jersey, er mange andre vanlige navn brukes for Viola sororia. Alternative navn inkluderer ullen blå fiolett, hette blå fiolett, Missouri fiolett, Florida fiolett og Confederate fiolett. Den beholder også en botanisk navn synonymt med Viola papilionacea.

Størrelse

Den vanlige eng fiolett er en stemless plante som vokser fra jordstengler røtter, skapte en mounded dusk av løvverk. Den vokser 4 til 6 inches høy, men 6 til 10 inches i diameter. Flere planter vil vokse ofte ved siden av hverandre for å lage en tett, sammenhengende masse av bladverket på skogbunnen eller i et fuktig eng habitat.

Leaf Identifikasjon

Present bare fra vår til høst og drept av frost, bladene oppstår på tynn petiole stammer direkte fra jorda. Den dype mellom grønne blader av den felles engen fiolett er avrundet til ovale i form med en kraftig spisse spissen. Noen planter & # 039; Bladene kan se noe hjerteformet. Bladet kantene er scalloped. De er rike på vitamin A og C, og kan høstes og spises rå i salater eller kokt, i henhold til Lady Bird Johnson Wildflower Center.

Blomster funksjoner

Blomstene skje på slanke stilker som stiger rett over løvverk klumper i slutten av våren. Hver blomst måler ca 3/4 tommer i diameter og er variable i farge: noen ganger dyp blå-fiolett, andre ganger ren hvit eller hvit med lilla hals eller blå med hvite strupen. Den spiselige blomst består av fem kronblad. Tre kronbladene er på nedre halvdel av blomster & # 039; s ansikt og kan være litt hårete. Frø er dannet i de lavere blomster (delvis skjult av bladene) som ikke åpne og ikke trenger insekt pollinering, i henhold til Lady Bird Johnson Wildflower Center.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com