Ideer for oppvarming skuffer

March 28

Ideer for oppvarming skuffer


Moderne gass og elektrisk ovner eller kjøkken områder er utstyrt med en rekke funksjoner for å effektivisere kokeprosessen. En av de mest praktiske funksjoner som finnes i mange ovner eller kjøkken områder er varmeskuffen. Denne spesialiserte skuff varmer til en lav grad av temperatur for å holde allerede tilberedt mat varm. Selv om dette er en nyttig funksjon når du forbereder store måltider, kan en oppvarming skuff brukes til en rekke formål.

forsinket Meals

Av og familier er i stand til å spise middag på samme tid, eller har begrenset tid til å forberede og nyte et måltid. Når dette er tilfelle, kommer en oppvarming skuff i hendig som dette apparatet er i stand til å opprettholde den ideelle serveringstemperatur retter uten ytterligere matlaging måltidet. Dermed kan du tilberede et måltid og legg den i varmeskuffen i opptil seks timer. Ved å gjøre dette, kan du lage et måltid under lunsjpausen og etter den tid du og din familie kommer hjem fra skolen og jobbe alt du trenger å gjøre er å sette på bordet og nyte. Oppvarming skuffer er også gunstig for å forberede partiet forretter før arrangementet. Gjør du det kan du lage forretter timer før arrangementet, slik at du ikke blir stormet umiddelbart før festen finner sted.

Re-Heat bakevarer

Cookies, muffins, brownies og andre bakevarer er ofte best nytes varm. Mens plassere bakevarer i mikrobølgeovn kan raskt varme opp elementene, matlaging handlingen av mikrobølgeovnen har en tendens til å trekke ut fuktighet fra maten. En oppvarming skuff varmer opp sensitive bakevarer uten å tørke dem ut, eller holde skuddet dem. For å bruke en oppvarming skuff for dette formålet, slå på apparatet og plassere bakevarer i skuffen i fem til ti minutter.

Bløtmodeling Clay

Hvis du liker å lage keramikk eller sculpting med leire, kan du bruke en oppvarming skuff for å myke opp leire for å gjøre det mer smidig. Modelleire mister sin malleability grunn av tap av fuktighet. For å bruke en oppvarming skuff for dette formålet, plasser leire i en varmesikker tallerken, og hell 3 til 5 ss vann over leiren. Sett fatet i varmeskuffen for 10 til 15 minutter. Sjekk leiren ved poking den med en gaffel eller tannpirker. Dersom elementet punkterer leire lett, er den klar til å bli fjernet fra varmeskuffen. Tillat den modelleringsleire kjøles ned i fem minutter.

advarsler

Mens en oppvarming skuff kan virke som en forenklet metode for oppvarming håndklær og andre elementer, plasser aldri brennbare materialer i skuffen. Ved å gjøre dette, øker du risikoen for brann eller glohet elementet. Plasser aldri mat eller andre elementer i en oppvarming skuff med mindre den er plassert på en varmesikker tallerken.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com