Hvordan Kompost Chicken Kull

March 15

Hvordan Kompost Chicken Kull


Den gjennomsnittlige kylling vil skape en kvadrat foten av kylling kullet i 6 måneder. Hvis dette kullet ikke avhendes på riktig måte, kan det tiltrekke gnagere og fluer og kan bygge opp røyk som kan skade din kyllinger. Kylling kull kan brukes som gjødsel på åkervekster eller grønnsaker. Fersk kylling kull kan bære salmonella eller E. coli-bakterier som kan forurense jord og fester seg til utsiden av grønnsaker. Kompostering gjødsel vil drepe bakterier og gjøre det trygt å bruke i hagen din.

Bruksanvisning

1 Rydd opp i hønsehuset ved å måke kylling søppel og sengetøy i en trillebår.

2 måke kull og sengetøy i en kompost bin. Sengetøy er ansett for å være en karbon-rik, organisk brun. Kylling kullet er en nitrogen-rik, økologisk grønn. De to bestanddeler kan blandes i like deler for å skape et miljø som vil hjelpe til med å snu kullet til kompost raskere. Vann kullet i etapper som du bygger bunken for å holde kompost som fuktig som en oppvridd svamp. Kullet vil begynne å varme opp og brytes ned med en gang.

3 Kontroller kylling kullet annen hver dag ved å dyppe sonden av en kompost termometer inn i midten av stabelen. kylling kullet skal være mellom 130 og 160 grader F. Denne temperaturen er varm nok til å drepe eventuelle bakterier.

4 Tøm kompost bin og måke kompost tilbake i beholderen når temperaturen synker under 120 grader. Kyllingen kullet vil konvertere til kompost innen seks uker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com