Hvordan bygge en innfelt sokkel i eksisterende Tørrvegg

March 3

Hvordan bygge en innfelt sokkel i eksisterende Tørrvegg


De fleste vil viker unna å kutte i sine vegger for å legge i en innfelt hylle. Hvis du går om det willy-Bulle, så avstår er et godt alternativ, men med den rette prosessen kan det være veldig enkelt å fordypningen en hylle i eksisterende gips. Fordi ingen bærende konstruksjon i veggen blir endret, er det trygt for de fleste gjør-det-selv huseiere å installere en innfelt hylle seg selv.

Bruksanvisning

Gjør Recess

1 Finn to tilstøtende veggen stenderne i området du ønsker å fordypningen sokkelen ved hjelp av en stud finder. Boltene vil være 16 inches hverandre.

2 Pencil de indre kantene på veggen stud stillinger i rette vertikale linjer som er 16 inches lang - høyden på sokkelen - og parallelle. Koble toppen og bunnen av disse linjene med rette horisontale linjer, så at boksform av den nedsenkede sokkelen er synlig på veggen.

3 Hold en Wallboard sag på 45 grader for å klippe ut et lite hull i midten av sokkelområdet. Den vinklede kutt vil sikre utskjæringen stykke gips faller utover, i stedet for inn i veggen.

4 Se gjennom hullet for å fastslå om det er noen elektriske ledninger eller avløp for å se etter mens kutte sokkelen form ut fra gips.

5 Skjær ut gips med tapet så. Bruk en linjal plassert over blyantstrekene av sokkelen form for å oppnå rette kutt. Ta utskjæringen panel av gips.

Making sokkelen Sett

6 Form to planker av 16-tommers 1-by-10 trelast og to planker av 14-tommers 1-by-10 trelast til et rektangel. Endene av 14-tommers biter bør plasseres på innsiden kanten av 16-tommers biter. Dette vil gjøre rettvinklede hjørner.

7 Forbor et pilothull hver 2 inches langs 10-tommers kanter av de 16-tommers planker inn i de tilstøtende ender av 14-tommers planker. Styrehull bør være dimensjonert litt mindre enn diameteren av en 2-tommers skrue. Sikre rektangelet sammen med to-tommers skruer gjennom pilothull.

8 Plasser et ark av 16-by-16-tommers 1/2-inch kryssfiner over en åpen side av rektangelet og skru det fast med en-tommers spiker drevet hver 2 til 3 inches rundt omkretsen av rektangelet.

9. Maling boksen, som vil bli satt inn i utsparingen gips for å gjøre sokkelen. La det tørke som anbefalt av malingsprodusenten.

Installere sokkel

10 Skyv hyllen boksen, bakpanelet først i gips fordypningen og justere plasseringen slik at kantene av boksen er i flukt med gips, snarere enn med kanten av veggen stenderne.

11 Bor fire pilothull dimensjonert for 2-tommers skruer gjennom sidene av hyllen boksen i veggen stud. Den plassering bør være en øverst og en nederst på hver side av hyllen boksen og omtrent en tomme i fra sidene av hver vegg stud. Dette vil variere avhengig av hvis stendere er 2-av-fire eller 2-av-6 trelast.

12 Fest sokkelen boksen til veggen stendere med to-tommers skruer drevet gjennom pilot hull, deretter fylle over toppen av skruehullene med tre kitt og la tørke. Trykk opp kitt områder med maling for å fullføre innfelt hylle.

Hint

  • Hvis det er et lite mellomrom mellom gips og sokkelen boksen, fyll den med caulk og male over det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com