Unike Innstillinger for Hot Tubs

May 20

Kjøpe en badestamp er en spennende mulighet som mange drømmer om å gjøre en dag. Og når dine drømmer gå i oppfyllelse, bør du vurdere kreative måter og steder å installere den. Tross alt, som ønsker å suge mens stirrer inn i en naboer verksted eller noen form for stygt? Innstillingen for den nye massasjebad bør være like tiltalende som badestamp vil være til din helse og kropp.

Din Logistikk Reality

Det første trinnet er å bestemme og jeg aksepterer realiteten av hvor din badestamp kan installeres. Du må være klar over eiendom linjer, hvilken som helst by eller byggeforskrifter og hus forening regler, samt har å ha tilgang til nødvendig vann og stikkontakter. Det tjener ingen hensikt å hoppe over dette viktige skrittet siden det kan forsinke hele prosessen med å finne den perfekte setting for din badestamp.

Tilknyttede Hot Tubs

Dersom personvern er en bekymring, er det mange kreative ideer du kan bruke til å lage din egen innstilling. Du kan bygge en asiatisk-inspirert struktur av trelast og bruk utendørs tekstiler for å lage gardiner, slik at du har din egen private meditasjon og soaking alter. Knyt i landskaps og legge en stein hage for å fullføre dette utseende. En annen idé er å kjøpe et kit eller en pre-bygget tre-struktur. Disse kan være så detaljert som budsjettet tillater. Og fordi dette området er vedlagt, kan du forbedre innstillingen med en flatskjerm-TV og / eller stereo for ekstra nytelse.

Hot Tubs med sikte

Et ideelt sted for å installere din badestamp er på et sted med en fantastisk utsikt over fjell, hav eller et vakkert anlagt del av din hage. Disse unike innstillinger gjør at du kan nyte utsikten du har betalt for både i dagslys og når stjernene er overhead om natten.

Hot Tubs trenger a View

Hvis du ikke har spektakulær utsikt, og deretter få kreative og lage en. Gå på nettet og se på flotte steder og deretter opprette din egen versjon av hva du har funnet. For eksempel har New Orleans nydelige murstein gårdsplasser med vakre, frodige planter. Du kan gjenskape denne looken ved å bruke en eksisterende murvegg, og bygge en murvegg eller gårdsplassen, eller bruke andre typer gjerder for montering hengende planter, smijern innredning eller et lite vann funksjon som en fontene. Spissen for suksess her er å identifisere budsjettet sammen med logistisk virkelighet. Med kontroll over disse to tingene og litt kreativitet, kan du definere din egen innstilling for din badestamp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com