Kan Jordbær plantes i stål Barrels?

May 19

Kan Jordbær plantes i stål Barrels?


Planting jordbær i en stål fat gjør at du kan ha en stor hage med jordbær i en liten plass. En 55-gallon fat vil romme opptil 50 jordbærplanter og produsere opp til 50 halvlitere med jordbær i løpet av en god vekstsesong. Stål fat vil ruste og må byttes etter flere vekstsesonger.

Preparat

Løpet krever forberedelse før den er klar for planting. Vasking interiøret godt med et mildt rengjøringsmiddel og vann vil fjerne rester som kan være giftig for planter. Du må legge bunndreneringshull og side planting hull ligger 8 inches fra hverandre for å forberede fatet for planting.

Supplies

En 30-eller 55-gallon fat er en god størrelse container for å plante jordbær. Bruk en metall sag til å kutte bunndreneringshull og planting hull rundt fat. Jordbærplanter nytte av å legge en 3/4-tommers diameter PVC-rør med 1/8-tommers boret hull i sentrum av sylinderen. Vanning fat gjennom PVC-rør hjelper deg å få en jevn påføring.

planting

Plante fat ved å fylle jord til hvert nivå av hull, slik at du har enkel tilgang for å plante jordbær frøplanter på hvert nivå. Vær forsiktig når du plasserer jordbærplante i hullet slik at røttene fan ut og kronen over rotsystemet forblir udekket.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com