Den sterkeste stål Materiale for gjengede Studs

May 18

Den sterkeste stål Materiale for gjengede Studs


Studs, også ofte kalt bolter, består av en enkelt metall stud med tråder om tre fjerdedeler av veien opp skaftet. Dette stud er ledsaget av en mutter som er designet for å skru over stud for å feste den på plass. Stål gjenget studs er vanligvis betraktet som en av de sterkeste festene tilgjengelige med noen som er i stand til å støtte opp til to tonn igjen av vekt. Noen av de vanligste typene av stål som brukes til stenderne består av rustfritt stål og borstål. Imidlertid er det mest brukte, på grunn av sin styrke, er legert stål (flertall av legert stål), som omfatter et stort utvalg av metaller omfattende titanlegering.

Titanium Steel

Titanlegering er ansett for å være den sterkeste legeringsmetall tilgjengelig. Stålet er kjent for sin lette og ekstreme styrke så vel som dens evne til å motstå korrosjon og rust som andre metaller er utsatt. Titan besitter disse egenskapene på grunn av dets titan element samt avfyring prosessen som brukes til å legere stålet.

Hvordan den er laget

Titan er en av de mest vanlige elementer som finnes i jorden, og er akutt sprø når de fikk stå ved romtemperatur. Titan er også et overgangsmetall (et sted mellom metall og stein) og har omtrent halvparten av tetthetsnivået av stål. Når legert eller kombinert, titan og stål samme karaktertrekk, slik at stålet er lettere, men beholder styrken til stål. Under legering prosessen, er noen av de steinaktige egenskapene til titan overføres til stål.

studs

Titanlegering studs er laget ved hjelp av en prosess kalt kald posisjon, som er lik den for en dobbelt støpeform. For det første er akselen av piggen støpt i en lang seksjon og fikk tørke. Det blir deretter skåret i riktig størrelse segmenter og flyttes til en annen form som også inneholder en dråpe sted for tappen og en topp form for hodet. Hodet er støpt på tappen og tillates å bare smelte på plass. Etter avkjøling og blir sjekket for ujevnheter piggen blir tatt for å være gjenget.

nøtter

Mutteren for titanlegeringen tappen er støpt inn i en lang seksjon ved en lignende fremgangsmåte til den med å skape en tapp. Seksjonen er deretter skåret i svært små, regelmessige segmenter før de blir flyttet på et transportbånd i en punching maskin. En sirkel i sentrum av mutteren er skåret halvveis på hver side før den ble stanset ut. Dette gjøres enten ved hjelp av en enkelt maskin som knipser mutteren eller en tosidig maskin som skjærer begge sider samtidig. Etter å ha blitt stanset, er mutteren flyttes til en annen maskin hvor den er trimmet og gjenget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com