Hvordan Beskjær Bringebær Vines

March 5

Hvordan Beskjær Bringebær Vines


Holde bringebær vinstokker, eller stokker, klippet tilbake og ryddig, ikke bare gjør området der bringebær vokse se bedre, men også lar plantene til å produsere mer bær som konkurranse for vann og næringsstoffer er holdt på et minimum. Når du beskjære bringebær du også gjøre høsting av bær enklere, som de blir mer tilgjengelig når færre canes er i veien. Heldigvis, beskjæring bringebær er en grei oppgave som bare må utføres én gang i året i høst for å sikre en solid avling av friske bær året etter.

Bruksanvisning

1 Harvests alle modne bær gjennom hele sesongen til det er ingen igjen i høst. Fruktene er produsert i år har vokst på 2 år gamle stokker, som ikke vil produsere igjen neste år. Noen gamle stokker som ikke produserer frukt er eldre enn to år.

2 Inspiser bringebær området for å lete etter nye, grønne stokker med levende grønne blader i kontrast til de mørke rødbrune stokker, som har mørke grønne blader. De grønne canes er årets ny vekst og neste års fruiting canes.

3 Skjær tilbake en eldre stokk til et punkt der det vokser opp fra bakken ved hjelp av håndbeskjæringssakser. Hvis du ikke kan nå bakken punktet, klippet dem så langt ned som du trygt kan. Trekk stokk fra bringebær busk området og kast.

4 Fortsett å skjære bort de eldre canes en av gangen og fjerne dem så mye som mulig før alt som er igjen er de friske, grønne stokker av årets vekst.

5 Tillat ferske stokker å vokse uforstyrret for hele neste sesong, samle bær så ofte som tilgjengelig, før neste høst. Gjenta trinn 2 til 3 hver høst for å fjerne de to år gamle stokker og la bare de nye canes hvert år.

Hint

  • Installer en espalier bak bringebær og fest den nye veksten til espalier i høst ved hjelp av plante bånd. Dette vil gjøre hver stokk tilgjengelig for høsting og når det er tid for å beskjære, bare kutte ut alle stokker festet til espalier før du fester den nye veksten for det året.
  • Bruk lange bukser og en langermet skjorte samt hansker når du arbeider med bringebær vinstokker for å unngå riper fra torner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com