Hvordan å gjøre Flood Remediation

March 13

Hvis din hjemme har blitt oversvømmet, er du ikke alene. Ifølge Federal Emergency Management Agency, er flom den vanligste naturkatastrofe. Flom kan potensielt oppstå hvor som helst. Konsentrasjoner av tette flater i urbane innstillinger plassere disse områdene i fare ved å fjerne jord som kunne absorbere flomvannet. Flood mekling kan være en langsiktig prosess, avhengig av omfanget av skaden. Ikke begynne utbedring innsats før området har blitt erklært trygt av lokale myndigheter.

Bruksanvisning

1 Inspiser området rundt hjemmet ditt før du går inn det etter en flom. Flom kan føre til strukturelle skader som kan gjøre hjemmet utrygt å gå inn.

2 fotografere ditt hjem og noen åpenbare tegn på skade for forsikring formål. Fotografier vil dokumentere din påstand og fremskynde kravet prosessen.

3 Bruk støvler og hansker når du taster inn ditt hjem når du begynner flom utbedring. Bruk støvmaske eller N-95 respirator, tilgjengelig på jernvareforretninger. Iført en maske hindrer eksponering for luftbåren mold som kan være til stede i bygningen.

4 Åpne vinduer for ventilasjon etter å slå av strøm og gass i hjemmet. Inspiser vegger og gulv for skader. Vær oppmerksom på at du ikke kan være i stand til å fjerne mugg fra porøse overflater som gips. Erstatning kan være det eneste alternativet.

5 Dokument skader med fotografier, inkludert eventuelle kasserte gjenstander. Lag en liste over disse elementene, med kjøpsinformasjon hvis det er tilgjengelig. Merk eventuelle tapte elementer også.

6 Begynn med å vaske skitt og rusk fra vegger og gulv ved hjelp av en hageslange. Tørk vegger med håndklær. Kjør en vifte eller dehumidifier til hastighet tørking ved hjelp av en bærbar generator.

7 Rengjør vegger og møbler med et desinfeksjonsmiddel eller mild klorløsning. Test alltid rengjøringsmidler på et lite synlig område for mulig bleking eller farging av materialet.

8 Fjern alle vindu dressinger. Vask gardiner og små tepper med vaskemiddel og en mild klorløsning. Bruk eddik i stedet for stoffer som kan være skadet ved bruk av blekemiddel.

9 Avtal å ha tepper profesjonelt rengjort. Leie en profesjonell som har erfaring med å håndtere flom skade.

10 Kontakt en spesialist hvis du er i tvil om hvordan du rengjør andre elementer i hjemmet som for eksempel varmesystemet eller klimaanlegg. Hold orden på alle kostnader og kvitteringer for utførte tjenester.

11 Kontakt en lisensiert godt entreprenør til å inspisere godt hvis du har en privat vannforsyning. Ikke drikk vann fra husholdning kraner til brønnen og vannet har vært ansett som trygt.

12 Forbered forsikringskrav. Samle alle bilder og lister. Ha klar politikk nummer og kontaktinformasjon. Fullfør Proof of Loss form, levert av forsikringsselskapet agent. Dette dokumentet er nødvendig før du kan motta din påstand og finansiere flom utbedring.

Hint

  • Flomsikker ditt hjem som du rydde opp. Plasser apparater og noen oppbevaringsbokser på blokker eller paller. Husk å ta med uerstattelige gjenstander som for eksempel familiebilder.
  • Ikke oppgi ditt hjem hvis lukter gass. Ta kontakt med din strømleverandør for å få hjelp.
  • Ikke oppgi ditt hjem hvis det er stående vann for å hindre mulige støt fra elektriske apparater.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com