Hvordan Bring en døende Pine Tree Tilbake til livet

May 5

Hvordan Bring en døende Pine Tree Tilbake til livet


Det finnes flere typer av furutrær som vokser i USA. Furutrær er barskog og har lange, tynne, nål-lignende blader. Disse mange nåler få treet tett, gir skygge, beskyttelse mot vind og innsyn fra naboer. Hvorvidt furu er plantet for dekorative eller beskyttende formål, er det flere ting som kan forstyrre treet og få det til å dø. Bestemme hva som påvirker den og ta skritt for å bringe den døende furu tilbake til livet vil spare deg for tid og penger og holde din eiendom ser fint.

Bruksanvisning

Bestemme Årsak

1 Se etter et mønster med de døende åler. Sjekk alle deler av treet for å avgjøre om nålene er alle døende, eller om det bare forekommer på ett sted. Når gradvis bruning av en furu starter på toppen og går ned, er det en indikasjon på at det lider av tørke.

2 Undersøk noen grener for å se hvor nålene er døende og falle av. Se etter bruning og Shedding av nåler på utsiden av grenen. Mens det er vanlig for en furu å kaste nålene mot innsiden av treet, bør nålene på enden av grenen bli grønn og sterk. Hvis dette ikke er tilfelle, kan furu bli lider av angrep eller plantevernmidler.

3 Sjekk greiner, nåler og bark for en mulig angrep. Se etter insekter, duk, hull i grener eller stammen, eller nåler som har blitt spist å finne ut om furu er infisert med insekter.

Lagre Pine Tree

4 Kontroller at en furu lider av tørke får nok vann. Bruk en stang for å lage hull i bakken en fot fra hverandre rundt furutreet i ytterkanten av furugreiner. Hvert hull bør være ca 6 inches dyp. Pakk soaker slangen rundt treet nær hullene. Sett slangen å piple i en jevn hastighet i ca 3 timer. Dette vil tillate at vann trenger inn i hullene og fylle furu. Gjenta dette ca hver 3. uke fra midten av våren til høsten.

5 Slutt å bruke plantevernmidler hvis du mistenker at din furu er døende på grunn av kjemikalier. Sjekk furu for å fastslå om angrepet er under kontroll. Spray treet ned med en hageslange. Dette vil bidra til å vaske eventuelle plantevernmidler og rester fra nålene til treet. Avvikle bruken av plantevernmidler og overvåke furu og sine nåler for å finne ut om det fortsatt er døende eller kommer tilbake til livet.

6 Unn deg infested furu for å fjerne alle insekter og skadedyr. Når du finne ut hvilken type insekt har infisert treet ditt, finne ut hva slags plantevernmidler som skal brukes. Ta kontakt med en gartner eller drivhus i ditt område for informasjon som er spesifikk for din infestation. Påfør plantevernmiddel til furu ved å følge produsentens anvisninger.

Hint

  • Vær ekstra forsiktig når du søker og lagring av plantevernmidler.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com