Populære Blomster til Plant

May 3

Populære Blomster til Plant


Med litt planlegging, kan du oppnå en kontinuerlig opprør av farger fra blomster i hagen din gjennom hele vekstsesongen. Vårløker introdusere den første hint av farge, som bærer gjennom med flerårige blomster som dukker opp hvert år. Legge ettårige formidler en umiddelbar hit av farge og fyller eventuelle hull i blomstrende tider av stauder. Du kan også sette pris på blomster innendørs, ved å plante blomster som egner seg for å kutte. Velge populære blomster å plante avhenger av dine personlige preferanser så vel som på hvilke planter er egnet for din hardførhet voksende sone.

Spring Flowers

Vår blomster vokse fra lyspærer og vanligvis vises når jorda begynner å varme. Påskeliljer vokser i varme nyanser av gult og oransje, som kontrast med de blå og lilla av krokus. Hyasinter produsere en søt aroma og blåklokker presentere delikate blå blomster til gartneren. De mange varianter av tulipaner inkluderer de med frynsete kronblad, duftende blomster og alle regnbuens farger.

stauder

Vokser hvert år, stauder gir pålitelig farge og løvverk i en hage. Du kan velge din stauder slik at de produserer en lang sammenhengende rekke av farge gjennom hele vekstsesongen. Clematis er klatring blomster som vokser opp en espalier eller vegg. Fargene kommer i nyanser av rosa, lilla og hvitt, noen med en flørtende kanter av rosa. Asters begynner å blomstre på sensommeren og sine store blomster gir flere måneder med farge. Roses - enten hybrider, te roser eller hardføre roser, gi sesong lange farge og mange også produsere søte dufter. Noen rosebusker er klatreplanter og andre har torn fritt stengler.

ettårige

Gartnere kan legge til umiddelbar farge til sine hager med stauder. Kjøpt som frøplanter, årbøker vokser godt i beholdere så vel som i tradisjonelle blomsterbed. Gazania arter produserer gul og rød-stripete blomster som vokser oppreist til en høyde på rundt 8 inches. Million bells, relatert til petunia, kan trenes til sti ned sidene av containere eller vegger. Søte erter er tradisjonelle vinstokker som krever full sol, og det er flere hundre varianter av denne duftende blomsten å velge mellom.

Cutting Flowers

Gartnere kan doble gleden av blomster ved å dyrke noen planter spesielt for skjæring og ta innendørs. Phlox, en årlig blomst, produserer blomster som er 18 inches høy, hvis knopper fortsette å åpne selv etter at de har blitt kuttet og lagt i vann. Nelliker er også egnet for skjæring, selv om noen mennesker kan ikke liker deres vepsebol duft. Mange våren pære blomster overleve godt innendørs, spesielt liljer, iris, påskeliljer og tulipaner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com