Slik reparerer murstein pavers

February 17Brick er et flott materiale for terrassegulv. Ikke bare gjør de tilbyr et attraktivt utseende, men de tilbyr også holdbarhet. Imidlertid kan selv de beste murstein terrasser trenger en reparasjon. Hvis du finner en sprekk i en av patio pavers, ikke bli frustrert. Det er faktisk ganske enkelt å ta ut den skadede murstein og erstatte den med en ny. Du vil bare trenger en ny murstein, noen nye mørtel og litt tålmodighet for å få reparasjonen riktig.

Bruksanvisning

1 Bruk en meisel og en hammer til å bryte vekk mørtelen rundt den ødelagte murstein paver. Pass på at du meisle inn mot paver, og ikke unna. Meisling unna Paver kan skade nabo murstein.

2 Når murstein er løsnet, kan du prøve å lirke den ut av patio etasje med en meisel. Hvis murstein ikke ønsker å komme ut, bruk en hammer og nøye bryte murstein i mindre biter. Ikke pund hammeren for hardt. Dette kan også bryte mursteiner i nærheten.

3 Fjern biter av knust murstein, så meisle bort på tørket mørtel bak den ødelagte murstein. Pass på at hullet for den fjernede utlegger er så glatt som mulig. Du kan eventuelt bruke en butikk vakuum for å feie opp alle løse biter av murstein eller rusk.

4 Ta den nye murstein og sørg for at det er riktig størrelse for hullet. Deretter sprayer vann inne i hullet for å dempe og fukte området.

5 Bland en gruppe med mørtel og bruke en sparkel for å spre den inne i hullet. Plasser den nye murstein på toppen av sengen av mørtel og trykk den på plass. Bruk en gummihammer og forsiktig hamre murstein på plass til den er på nivå med nabo murstein. Bruk en linjal for å sjekke nivået. Hvis Paver er nivå, la mørtelen tørke over natten.

6 Bland en annen pose med mørtel og legg den i en fugemasse bag. Fyll leddene rundt utlegger med mørtel fra fugemasse posen. Spre mørtel rundt murstein og deretter bruke en sparkel for å jevne det ut. Du kan også bruke en skjøte verktøy for å gi murstein avrundede kanter som vil matche resten av murstein. Rengjør eventuelle overskytende mørtel på murstein med litt vann. La mørtelen i leddene tørr for en full dag.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com