Hvordan kan jeg få fart Grass frø spiring?

April 22Komme gressfrø å vokse krever de riktige forholdene for frøspiring, tid og tålmodighet. Gressfrø krever jord, vann, varme temperaturer og næringsstoffer for å spire. Noen gressorter, som Kentucky bluegrass, spire saktere enn andre, for eksempel raigras. Velg riktig type gress for din region for å sikre god spiring og etablering av gressfrø. Prøv pregerminating din gressfrø for raskere spiring.

Bruksanvisning

Hvordan jeg hastighet opp Grass frø spiring?

1 Klargjør bakken nøye. Jord skal bli dyrket til en dybde på 4 til 6 inches og brutt opp til en fin konsistens. Fjern alle rusk, steiner og ugress som kan hindre god kontakt med jord. Tilstand jorda ved å legge til endringer som kompost, torv mose eller vermikulitt for god drenering. Legg en god forrett gjødsel med et forhold slik som 1-2-1 nitrogen-fosfor-kalium sammensetning, ifølge AllAboutLawns.com. Arbeid dette inn i toppen noen inches av jord. Soil testing anbefales å avgjøre hva flere næringsstoffer bør legges eller om jord pH trenger endring. Du kan få jord testing kits fra din lokale hagesenter eller landbruks Cooperative Extension.

2 Rake jorda til et jevnt nivå hele veien. En jevn overflate holder frø i kontakt med jord for raskere spiring og bedre forankring.

3 Pregerminate den gressfrø. Ifølge North Dakota State University Agricultural Externsion lar pregermination gressfrø å absorbere vann for å hjelpe det svelle og spire før du setter i forberedt jord. Turfgrass entreprenører ofte pregerminate når hydroseeding plener, som er sprøyting av en gressfrø og vann-blanding over et område som skal podes. Du kan pregerminate gressfrø selv ved å plassere frøet i en bøtte med en fuktig kompost blanding i 3 til 4 dager. Du vil merke at frøet svulmer og produserer en liten, hvit vekst. Du må tørke frøene litt slik at du kan sende dem. Spre dem ut på et betonggulv og la tørke i 12 timer. Deretter kan du begynne å plante pregerminated frø på plenen området. Pass på at du plante i løpet av 24 timer.

4 Spre pregerminated frø over forberedt jord. Pass på at frø er i god kontakt med jordoverflaten, da dette er viktig for forankring og etablering.

5 Dekk frøene med en svært lys løvlag av kompost eller halm, ifølge Lawncare.net. Ikke dekk tett fordi gressfrø trenger eksponering for sollys.

6 Vann pregerminated frøene ofte. Lett spray tre til fire ganger per dag i 3 til 4 uker. De pregerminated frø vil være tydelig i tre til fire dager, og det er viktig å holde dem fuktig å tillate forankring.

Hint

  • Forsiktig klapp pregerminated frø på overflaten av jord prøver ikke å skade den nye veksten.
  • Ikke tillot pregerminated frøene til å tørke ut. De vil dø ut, og du blir nødt til å starte på nytt.
  • Ikke overwater. Holde jorda fuktig, men ikke gjennomvåt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com