Hvordan eliminere vin flekker fra et teppe eller Duk

May 12

En god tid var hadde av alle, men nå er du ser rødt over et teppe flekket med Beaujolais Nouveau eller en duk sølt med vintage merlot. Slappe av. Du kan ha dine tepper og duker ser frisk ved neste Uncorking.

Bruksanvisning

Teppe

1 Flytt fort! For å holde rødvin flekker fra å sette i tepper eller sengetøy, rask blotting eller skylle med kaldt vann er nøkkelen. På en våt flekk, bearbeid teppe eller duk med en tørr, hvit klut for å fjerne overflødig væske. Hvis det er den neste morgen eller flekken har tørket, hopp til trinn to.

2 Påfør en liten mengde vaskemiddel - 1/4 ts. oppvaskmiddel og en kopp (8 fl oz / 250 ml) lunkent vann - til en hvit duk og forsiktig blot, arbeider fra kantene av utslippet til sentrum for å hindre spredning. La den sitte i flere minutter.

3 Gjenta etter behov til flekken er fjernet.

4 Skyll med kaldt vann. Tørk av med en ren klut til den er tørr.

Bordduk

5 På en ny, våt flekk, dryss grovt salt til å absorbere væske fra stoffet. Deretter blot med kaldt vann eller skyll under kaldt vann for å fjerne overflødig sukker og hindre oksidering.

6 For en eldre, tørre flekken, gni litt flytende vaskemiddel inn de fargede området. Vask i varmeste vannet trygt for stoffet med vaskemiddel og farge-safe blekemiddel.

7 Gjenta etter behov til flekken er borte.

Hint

  • Hvis først du ikke lykkes, blot, blot (eller vask, vask) igjen. Det tar ofte flere ganger for den rette til å gjøre triks.
  • For å fjerne vin flekker fra klær, se Slik fjerner Klær Flekker .

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com