Hvordan sette opp Panel Rammer

April 24

Hvordan sette opp Panel Rammer


Panel rammer er en varm gass i markedet i dag, og blir produsert og solgt i forskjellige størrelser og former. Hvis du kjøper et panel ramme fra en generell jernvarehandel, snakke med bosatt installasjon ekspert for installasjon tips. Det kan være kostbart å ha det installert av en profesjonell, så ta deg tid til å lære panel ramme installasjon.

Bruksanvisning

1 Orient rammen skikkelig før du installerer den. Se etter tydelige kjennetegn som modellnummer og ordet "front" (for eksempel 1234 front). Disse merkene og etiketter bør lede deg i riktig plassering av rammen. Festeskruene er forberedt på å matche de eksterne ribbeina i panelet rammen, slik at rammen ikke er installert bakover for å hindre at skruene fra utstående gjennom saken.

2 Plasser rammen ansiktet ned og installere messing inserts og samtidig sikre at kjennetegnene er vendt ned. Feste den ikke-skulder liten ende av innsatsen inn i hullet. Bruk en stjerneskrutrekker til å skyve den i å feste den fast på skulderen.

3 Sett på rammen godt inn i saken for å sikre rammen. Sørg for at saken er godt på plass på den interne ribbeina. For å hindre at rammen fra løsrev, setter du inn en festeskrue inn i hullet og trykk den på plass som du strammer den med en skrutrekker. For å gjøre det enda trangere, fortsette å slå den med en drill til den er sterkt knyttet.

4 Plasser O-ringen som fulgte med monteringssettet inn i kanalen mellom rammen og saken, noe som gjør at den sitter godt. Sett opp skikken panelet, og å beskytte den mot væske og støv, fullstendig dekke O-ringen. Sett inn og stram skruene for hånd.

Hint

  • Følg alltid riktig orientering av panelet rammen du installerer for å unngå en installasjon fiasko.
  • Trekk til skruene for hånd for å hindre dem fra å miste sin tråd.
  • Ikke la dine verktøy spredt rundt fordi noen kan snuble på dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com