Hvordan kontrollere Carpenter Ants

May 17

Hvordan kontrollere Carpenter Ants


Stokkmaur er kjent som en av de mest ødeleggende insekter. Ikke bare er de store og stygge, men de tygger unna på fuktig tre, ofte ødelegger vinduskarmer og tre trim. Nøkkelen til å kontrollere snekker maur er å finne reiret og ødelegge dem. Det er også flere forebyggende tiltak huseiere kan ta for å gjøre sine hjem mindre innbydende til snekker maur.

Bruksanvisning

1 Finn reiret. Snekker maur foretrekker å gjøre sine reir i fuktig treverk. Inspiser bad, dør- og vindusrammer, vaskemaskiner eller andre fuktige områder i huset ditt. Se etter små spon av tre eller små hull som fører til et reir. Når du har funnet en mulig hekke sted, trykk på tre med en hammer. Hvis et reir er til stede, vil veden høres hult.

2 Lytt og se etter maur. Snekker maur kan ofte bli hørt reiser langs innsiden av vegger eller områder med fuktig treverk. Hvis du ser maur, prøv å følge dem til reiret.

3 Bor små hull i de områdene der reirene er mistenkt. Hullene bør være noe større enn en 1/8 av en tomme. Kjøpe noen borsyre pulver fra en maskin eller hjemme forsyning butikken. Ved hjelp av en puffer, fyll nøye hullene med pulveret. Den borsyre skal drepe maur ved kontakt.

4 Ta skritt for å hindre snekker maur fra å bygge reir i ditt hjem. Tett sprekker i ditt hjem foundation og fikse fuktproblemer forårsaket av taklekkasjer og lekk avløp. Erstatte treverk som er sprukket på grunn av fuktighet. Unngå å lagre veden innendørs eller mot ditt hjem. Ved er en favoritt hekkende plasseringen av snekker maur.

Hint

  • Hvis utendørs snekker maur reir er funnet, spray reiret med et insektmiddel som chlorpyrifos eller carbaryl. Unngå å bruke utendørs insektmidler for å behandle innendørs reir. Følg alltid produsentens anvisninger for bruk.
  • Regelmessig overvåke hjemmet for snekker maur angrep. Hvis snekker maur er fortsatt et problem etter flere forsøk på å ødelegge reiret, bør du vurdere å kontakte en profesjonell exterminator. Hvis snekker maur ikke er ødelagt, kan de forårsake alvorlig skade på ditt hjem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com