Typer Trapper for en liten plass

April 18

Typer Trapper for en liten plass


Kanskje du vil legge til en liten hems med utsikt over hovedfloor i studio eller du ønsker å konvertere loftet i et bibliotek og ønsker noe studier enn vaklevoren stige fører opp til det. Du trenger ikke å ofre stil for en trapp som passer inn i liten plass uten å ofre lyddesign.

spiral Stairs

Vindeltrapper bruke vertikal plass og har en liten plass, vanligvis størrelsen på senteret støtte rail. De har også myke vinkler i en liten, firkantet eller rektangulær plass og gir en flytende, estetisk tiltalende element. Design med stål, metall eller jern rekkverk og trapper har et visuelt lys følelse, slik at de ikke roter opp en liten plass eller overmanne den. Noen modeller har også en funksjon som lar deg justere høyden, avhengig av plass.

flytende Stairs

Flytende trapper synes å trosse tyngdekraften ved første øyekast. De vanligvis strekker seg ut fra en vegg og har ingen vertikale boards eller ramme støtter. De fungerer godt i små rom fordi de ikke sperre av området under trappen, og den negative plass bidrar til å åpne opp rommet. Installer et sett som kurver rundt et stramt hjørne, i flukt med veggen. Du kan installere en rett, vertikal flytende sak aa smal plass der du vil ha lagring, veggtepper eller møbler under.

Trapper Med Storage

Installer en trapp som gir deg vertikal plass i stedet for bare å stenge av rommet. Du kan bygge en enhet fra store, solide kuber arrangert for å skape skritt langs toppen. De cubbies tillate trappene til å doble som en bokhylle, indikasjonsområdet eller lagring, som kan nytte for deg hvis du har et håndverk rom med lagringsplass over eller du har en loft seng og ønsker en dekorativ lagring alternativ for en loftstrapp. Trapper laget med bare horisontale trinn, som flytende hyller, kan tilby en plass til å lagre bøker eller samlinger i mellomrommene mellom trinnene når sidene av trinnene er vedlagt.

bratte trapper

Bratte, smale trapper er vanligvis forbeholdt loft, men de fungerer bra for trange steder også. For en ekstremt smal plass, installere skritt fra heltre på 45-graders vinkel i forhold til veggene. Hvert trinn sitter vendt motsatt vei trinnet nedenfor står overfor. Resultatet er en veldig kantete, skulpturell trapp som ser mer ut som en høy stabel med trevirke enn trinn. Du kan også bruke trapper som er utformet mer som stiger til svært trange steder.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com