Målinger for å lage en seng skjørt

May 29

Målinger for å lage en seng skjørt


En skreddersydd seng skjørt eller støv krusning gir et ferdig utseende til et soverom. Sengen skjørt kan være laget av stoff som koordinerer med en dyne, en dyne, Shams, eller gardiner, eller det kan være laget av et nøytralt stoff. Seng skjørt er ikke vanskelig å lage, men hemmeligheten til suksess ligger i nøyaktig måling.

The Flat Bedskirt Top

Måle lengden og bredden på toppen av madrassen. (For eksempel, måler den gjennomsnittlige full-size seng 54-inches av 75-inches.) Denne målingen vil veilede deg i å utarbeide en flat stykke stoff som vil gå mellom madrassen og boksen våren som den faktiske seng skjørt krusning vil være sydd. Du kan også bruke en utstyrt ark i riktig størrelse for dette trinnet.

Bredden på Ruffled bedskirt Pieces

Lengden og bredden på den øverste flate delen diktere også hvor bred ruffle brikkene skal være. En seng skjørt krever to sidestykker og ett stykke for foten av sengen. (Den gjennomsnittlige full-size seng ville trenge to 74-tommers biter og en 54-tommers brikke.) Multipliser hver måling av to for en veldig full samlet krusning eller for et mykt samlet ruffle multiplisere med en og en halv. Samle tett til ønsket bredde for å passe sengen måling.

Bedskirt Lengde

Mål fra gulvet til toppen av boksen våren for å se hvor lang tid å gjøre sengen skjørt. Standard størrelser er 15, 18, og 21-inches, men med en skreddersydd seng skjørt uvanlige høyder (også kalt dråper) kan lett bli innkvartert.

Søm og Hem godtgjørelser

Tilsett en halv tomme til hver kant av stoff som skal settes sammen vertikalt. Vanligvis sengen skjørt er delt og hemmet i hvert hjørne av sengen for å imøtekomme innlegg og fotender. Tillat en tomme å omringe disse seksjonene vertikalt. Legg en tomme til dine mål for å tillate den øvre horisontale hem, hvor samlet ruffle festes til flat stoff eller utstyrt ark. Legg til to inches å tillate bunnen hem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com