Slik Dekorer et moderne bad

May 29

Slik Dekorer et moderne bad


Din moderne bad bør ha en fet, fargerik stil mens resterende elegant og moderne. Den nøyaktige farger og innredning er opp til deg, men moderne trender diktere fet aksenter forbundet med stilige nøytrale for å skape et kunstnerisk blikk som ikke føles altfor tung og nedlatende. Badet har en tendens til å være relativt liten, så en lys aksent vegg eller to motvirket av blekere versjoner av samme farge kan gi badet et moderne utseende uten krymper plassen.

Bruksanvisning

1 Velg en aksent vegg til badet ditt. Dette vil bli det sentrale punktet i badekaret området, så velger veggen med forfengelighet speil er ofte best.

2 Mal aksent vegg en lys, fet farge, for eksempel dyp rød eller en levende mosegrønn, eller velg en fet versjon av en nøytral, slik som koksgrå eller sjokoladebrun. Ved hjelp av godt rørt akrylmaling med halvblank eller eggeskall finish, maling på alle fire kanter av aksent veggen med en pensel, og deretter fylle på med en rulle.

3. Mask av kantene på aksent vegg med maskeringstape når malingen er tørr. Paint de resterende veggene en lysere nyanse av din aksent farge, for eksempel en vismann grønn eller hvete brunt.

4 Mål opp fra gulvet til høyden du ønsker et speil til å henge, og deretter bore hull for hengende maskinvare for å henge speilet. Hvis du bruker gips ankere, bruke en borekrone akkurat stor nok for anker, og deretter trykke den på plass med en hammer. Plasser en skrue inn ankeret og stram den til det er akkurat nok plass til speilet hengende løkke eller brakett. Plasser speilet på skruene og juster den til å henge rett. Speil plassert overfor hoved forfengelighet speil vil skape et inntrykk av dybde, mens en full-lengde speil som reflekterer den største åpne området på badet vil skape en illusjon av mer plass.

5 Installer glass hyller der du trenger ekstra lagringsplass. Velg hyller med metall flytende parentes eller står i samme utførelse som kranen din maskinvare, for eksempel lyse krom, børstet nikkel eller stål. Hylle installasjonen vil variere i henhold til produsentens anvisninger, så følg de medfølgende instruksjonene nøye.

6 Place ekstra moderne innredning, slik som skuffer, bokser og retter med glass og metall, i hele badet. Bruk metall trimmet glass såpedispensere, metall håndkleholdere og knagger (installert med ankere ved hjelp av den samme prosessen som speil), og glasskrukker med duftende reed ventiler for å fullføre innredningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com