Slik installerer en OTR GE Spacemaker XL Mikrobølgeovn

May 16

Over-the-range mikrobølger tilby en enkel måte å spare plass og penger på kjøkkenet. Apparatene er montert under et skap over en komfyr, og fungere som både et utvalg hette og en fullt funksjonell mikrobølgeovn. GE Spacemaker XL mikrobølgeovn er bygget for å passe over store topper og områder, og det krever en 36-tommers monteringsplass. Installere disse mikrobølger kan oppnås ved to personer på mindre enn en time med riktig verktøy og forberedelse.

Bruksanvisning

1 Slå av bryteren til rommet der du skal installere den over-the-range mikrobølgeovn. Inspiser arbeidsområdet grundig. Bruk en stud finder for å markere studs i veggen der mikrobølgeovnen vil bli installert. Sjekk også at kabinettet bunnen er nivå.

2 Juster monteringsbraketten på veggen under kabinettet. Pass på at tappene på toppen av monteringsbraketten berøre bunnen av kabinettet og at minst én skrue vil gå inn i en stud å støtte mikrobølgeovn. Merk av plasseringen av de fire hullene i braketten på veggen. Sett braketten til side.

3 Finn ut om du vil bli lufting mikrobølge ut eller resirkulering av luft inn i rommet. Hvis du er resirkulering, må du fjerne topplaten på mikrobølgeovn. Rotere vifteenheten inntil vifteblad åpninger er vendt mot forsiden av mikrobølgeovnen. Sett på topplaten.

4 Fest monteringsbraketten til veggen med mothakebolter. Pass på at braketten er sikker mot veggen. Bruk treskruer stedet for mothakebolter når braketten skal montere på en stud.

5 Tape toppen skap malen til bunnen av overskap. Bore gjennom de markerte hullene for de beste støtte skruer og strømledningen.

6 Monter over-the-range mikrobølgeovn til veggen. Løft mikrobølgeovn og krok nederst slissene på tappene plassert på undersiden av monteringsplaten. Juster mikrobølgeovn til å sitte oppreist og helt inntil kabinettet bunnen.

7 Fest mikrobølgeovn ved å sette de selv samkjøre skruer gjennom forborede hullene i kabinettet bunnen. Trekk ut strømledningen opp gjennom sitt respektive hull. Hvis du er kanalisering av mikrobølgeovn ut, koble til eksos adapteren til huset kanaler ved hjelp av duct tape. Hvis du er resirkulere luften, fjerne gitteret på forsiden av mikrobølgeovnen for å installere kullfilter.

8 Fjern all emballasje og manualer som kan rester inne og på mikrobølgeovn. Plugg mikrobølgeovn i til en dedikert stikkontakt. Slå på bryteren for å teste funksjonen til mikrobølgeovnen din.

Hint

  • måle alltid installasjonen område før du kjøper et apparat for å sikre det nye elementet vil passe den plassen.
  • For å forebygge belastninger og skader, bruk alltid to personer for å løfte og installere mikrobølgeovn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com