Hvordan kle en Stablet Window

February 27

Hvordan kle en Stablet Window


Stablet vinduer er et dekorelement i mange hjem, og finnes vanligvis i store rom med stor takhøyde. Vinduene er "stablet", den ene over den andre, i stedet for å ha en stort vindu i det samme område. Ofte nedre vinduene er av normal størrelse, vises i par av settene med tre. Vinduene over dem er vanligvis mindre, og kan være firkantet, rektangulær eller vifteformet. Mange ganger stablet vinduer blir stående uten vindu behandlinger fordi de er vanskelig å kle. Men har du alternativer hvis du vil legge til farge og tekstur til stablet vinduer.

Bruksanvisning

1 Installer gardiner med staven ved takhøyde, slik at forhenget vil dekke nesten hele veggen. Velg gardiner som enten beiter gulvet eller basseng i bunnen. Drapes helt dekke vinduene når det er nødvendig, men ikke trekke oppmerksomheten bort fra rommets innredning når den er åpen. Bruk en lang gardin stang med stang braketter eller en gardinskinne å henge vegg-til-vegg gardiner.

2 Cover bare de beste vinduene i høye, stablet vinduer - slik som de som finnes i en to-etasjes stue - med en farget, mønstret eller frostet vindu som dekker laget av plastfilm. Den blokkerer en del av UV-stråler, forhindrer det dannes kondens på vinduene og legger privatliv. Velg en permanent film med en selvklebende bakside, eller en midlertidig statisk stoff-typen som lett fjernes og gjenbrukes.

3 Legg gardiner, persienner eller persienner til bare de beste vinduene stablet vinduer slik at de fungerer som en grense, legge farge og filtrering av lyset uten å kreve store vindus behandlinger som dekker alle vinduene. Dette fungerer spesielt godt hvis du får mye sterk sol i sommer og ønsker å blokkere det uten å nå opp for å lukke de høyeste vinduene. Koordinere vindu behandlinger for de viktigste vinduer med de øvre vinduet behandlinger. Bruk matchende vindu behandlinger, for eksempel skodder på både topp og bunn, eller komplementære behandlinger, for eksempel persienner på toppen og gardiner på bunnen.

4. Vurder formen på vinduet når du velger vindu behandlinger. Odd-formede vinduer, for eksempel vifteformet eller trekantede vinduer, kan ha behov for tilpassede behandlinger. Skjær filmen til å passe vinduet form, eller har tilpassede skodder, nyanser eller gardiner laget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com