Gartner som ikke krever vanning

April 9

Gartner som ikke krever vanning


Vann er et dyrt verktøy i mange områder av USA, og flere og flere budsjettbevisste huseiere er på utkikk etter måter å redusere vannforbruket. Men å kutte ned på vannforbruket betyr ikke at du ikke kan fortsatt ha en vakkert anlagt hage og hage. Et utvalg av plantetyper og konstruksjonsteknikker kan brukes for å skape en effektiv verksted, som ikke krever et vanningssystem. Ved å planlegge landskapet rundt vannforbruk, kan du gjøre det meste av din lokale nedbør og hånd vanning.

Bruksanvisning

1 Planlegg landskapet rundt vannforbruk og med et øye mot å gjøre vanning for hånd praktisk og effektiv. Hvis eiendommen har en alvorlig skråning, vurdere å kutte i terrasser eller planting bakken dekker som vil hindre erosjon og treg avrenning. Ved hjelp av regn fat eller gjør mest av nedløpsrør kan redusere avhengigheten av husholdningsvann. Bruk treflis for senger i stedet for stein, noe som kan øke temperaturen og øke fordampningen.

2 Få en jord testet, både for pH og for jordtype (sand til leire), slik at du kan velge de plantene mest sannsynlige til å trives i landskapet uten kunstig vanning systemet. Du bør også prøve å få med så mange lokale planter som mulig, da disse plantene er tilpasset de naturlige nivåer av nedbør i ditt område. Begrens gress til små områder, som gress krever mye vann og vedlikehold.

3 Opprettholde landskapet med riktig hånd vanning og bioklipp teknikker. Ved å gruppere planter med lignende vannbehov sammen, vil du få maksimalt utbytte av din hånd vanning. Legge minst 3 inches av mulch til planting senger vil avta vann fordampning.

4 For å redusere behovet for vann, klippe plenen til sin rette høyde og ikke kortere. Avhengig av hvilken type gress du har plantet, er ideell høyde mellom 1 og 3 inches. Overvåk gress og vanne den for hånd når du oppdager bladene begynner å wilt. Hvis du er usikker på hvilken type gress du har, ta en prøve på din lokale fylke forlengelse kontor.

Hint

  • Ta med en eller flere tørketolerante plante grupperinger for å begrense mengden av hånden vanning og mulching du må utføre.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com