Moderne og moderne Hjemmeinnredning

February 14

Moderne og moderne Hjemmeinnredning


God design er kjennetegnet av virkelig moderne, moderne møbler. Linjene er rene, utseendet er elegant, men enkel og bitene er svært funksjonelle. Fordi vekt på moderne innredning er på renhet av design, noen kritisere det, kaller det kaldt og sterk. Men med de rette aksenter og farger, kan det være slående og dramatiske.

Den Eames Chair

Denne stolen er så berømt det er utstilt i den permanente samlingen til New York Museum of Modern Art. Regnes klassiske modernismen, er utformingen 50 år gammel. Komfortabel og kjekk, og kombinerer teknologi og hånd-håndverk. Veden i hver original Eames stol ble kuttet fra en enkelt logg og lagt i rekkefølge slik at kornet skulle matche perfekt. Den myk, smidig, 100 prosent skinninteriør legger til hva Charles Eames kalt «en spesiell tilflukt fra stammer av moderne livsstil." Dette er en del av moderne utseende møbler er kjent for sin komfort.

Rest Easy

Den slanke, moderne utseende av dette soverommet suite uttrykker hva som er viktig i moderne innredning: flytende linjer, fint treverk og skinn, og tidsriktige farger av mørk sjokolade og sienna. De innfelte trekker på kommoder beholde renheten av kurver og linjer uforstyrret. Selv nightstands legge til enkelhet av design.

Stue Moderne

Hvis du ønsker å gjøre stuen mer moderne, sjansene er du trenger å ta unna, ikke legge til. Moderne innredning er kjent for sin minimalisme. Mindre er mer. Svært få, om noen gjenstander er funnet på bordene, og bare de med en ekstra arkitektonisk preg. Ta alle pynteputer ut for. Bilder bør være innrammet uten frills i enkle tre eller metall. Når du har redusert rommet så mye som mulig for å kun det som er funksjonelle, kan du legge en overraskelse. Finn en slående element som gir hele rommet energi og holder det fra å se kaldt. Hva med en levende rødt område rug, med en overdimensjonert, men dempet mønster?

Showcase Room

Hvis du starter fra scratch og bygge et moderne utseende med alle nye møbler, kan du oppnå en ren, geometrisk enkelhet som vil ha stor betydning. Faktisk kan det være så attraktive, vil du ikke vil at folk i det å forstyrre design. Det er en ulempe med moderne minimalisme. Hvis du ikke er forsiktig, vil du ha et rom som er herlig å se på, men ikke innbydende å være i.

Fremhev det

Selv om moderne innredning er mager og reservedeler, er det muligheter for blendende tilbehør, aksenter og side møbler. Tenk deg for eksempel tre perfekt sirkel speil overlapp over innfelt peis, en rød marmor skulptur som ser ut til å ønske å ta fly; en blank svart skap uten synlige knotter som åpner ved berøring; eller bokhyller Du kan ikke se stablet med identisk størrelse bøker. Hemmeligheten er ikke å gi etter for at ønsket om å over-dekorere. Et element kan være kraftig, to kan være interessant og mer enn som returnerer rommet til rot du prøvde å eliminere i første omgang.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com