Hvor å Feilfri Onyx Tile

March 26

Hvor å Feilfri Onyx Tile


Onyx fliser er en myk, kalkholdig stein fliser. Det består hovedsakelig av kalsiumkarbonat, rengjøring onyx fliser med en sur-basert cleanser kan skade dem. På grunn av dette, rensemidler og metoder som brukes for andre flistyper er uegnet for rensing av Onyx fliser. Ved hjelp av en pH-nøytralt rengjøringsmiddel, sammen med hyppig rengjøring, kan holde flis ser frisk og forlenger levetiden til den flislagte overflaten av år.

Bruksanvisning

1 Rengjør overflaten av onyx fliser med en ren, lofri klut eller støvmopp. Tørk løst smuss eller rusk fra overflaten av fliser, som arbeider i én retning.

2 Fortynn en pH-nøytralt rengjøringsmiddel i en bøtte med varmt vann, kombinere blandingen i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk et rengjøringsmiddel laget spesielt for bruk med kalksteinfliser. Bruk en fuktig svamp eller tau mopp å gå over overflaten av onyx fliser, rengjøring av fliser briskly, men ikke slik at vann til dam. Bruk et lett trykk på flisene, som fast trykk påføres inngrodd skitt kan lage riper i onyx.

3 Skyll overflaten av de rensede fliser med rent vann for å fjerne eventuelle rester fra pH-nøytralt rengjøringsmiddel. Tørk bort cleanser i én retning for å unngå å fortrenge cleanser over områder allerede skylt av.

4 Tørk overflaten av flisene med en klut for å unngå striper fra utviklings på grunn av luft-tørking. Pat flisene tørke med kluten i stedet for å skyve klut under tørkeprosessen.

Hint

  • Forhindre farging av onyx fliser av blotting opp alt søl umiddelbart.
  • Beskytt gulvfliser overflater ved hjelp av en ikke-slip matte eller teppe ved inngangene til områder med stor trafikk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com