Hvordan Lay Kitchen Floor Tile

May 31

Hvordan Lay Kitchen Floor Tile


Flislegging kjøkkengulvet ikke bare gjør kjøkkenet ditt ser bedre, det gjør det også mer funksjonelle. Enda bedre, kan det være en av de enkleste rommene til flis, fordi det nesten alltid har rette kanter. Selv om det kan virke som et stort prosjekt, er det vel verdt å bruke tid og energi satt i det siden flislagte gulv kan vare i mange år. Denne artikkelen dekker alt fra hvordan å forberede gulvet, hvordan du installerer Backer bord, hvordan du plasserer flisen og hvordan du fugemasse gulvet.

Bruksanvisning

Forbered kjøkkengulvet

1 Fjern møbler og hvitevarer fra kjøkkenet. Siden det kan ta flere dager før du er ferdig, kan det være lurt å plugge i kjøleskapet andre steder eller kjøre en skjøteledning. Ellers anser dette prosjektet tillatelse til å spise ute for et par dager.

2 Lirk av skoen molding bruke en lirke bar eller sparkel. Du trenger ikke å fjerne baseboards.

3 Fjern det gamle gulvet om nødvendig. Du bør fjerne gulv som er løs, polstrede eller ujevn. Prøv å unngå å fjerne vinyl gulvbelegg siden det kan inneholde asbest. For mer informasjon om hvordan du fjerner ulike typer gulv, bør et raskt søk på eHow gi deg instruksjoner.

4 Fest gulvet og underlaget ved å kjøre 2-1 / 2-tommers lange galvaniserte skruer gjennom gulvet i bjelkene på 8-tommers mellomrom. For å finne bjelkene, må du kanskje å bore små hull i gulvet på 1-tommers mellomrom starter på veggen. Hvis boret bryter gjennom i hulrom, prøv igjen. Når du har funnet en bjelke, bør de andre være jevnt fordelt enten 16 eller 24 inches hverandre.

5 Hvis du vil bli flislegging i nærheten av en dør, underslag trim ved å plassere et stykke Backer bord, en flis og to stykker av papp ved siden av det og klippe bort trim ved hjelp av en kontra sag eller håndsag. Dette vil gi flis å gå under trim heller enn å prøve å flis rundt det.

6 Fjern eventuelle løse deler av gulv og fylle plassene med thinset mørtel bruker den flate kanten av en sparkel.

7 Rengjør gulvet grundig. Hvis du flislegging løpet vinyl eller linoleum, strippe den for å fjerne eventuelle voksrester. Bruk en kommersiell vinyl eller linoleum stripper i henhold til instruksjonene.

Installer Backer Board

8 Cut og legge alle bitene av Backer bord forlate en 1/8-tommers gap mellom bordene. Du må også legge igjen en 1 / 8- til 1/2-tommers gapet mellom Backer bord og veggen. Rave styrene slik at du aldri har fire hjørner møte på ett sted. Gjør rette kutt med en scoring kniv og en gips sag til å kutte hjørner, sirkler eller kurver.

9 Merk styrene slik at du vet hvor du skal plassere dem og sett dem til side slik at du kan støvsuge gulvet grundig.

10 Bland thinset mørtel i henhold til instruksjonene. Ikke prøv å blande for mye, bare hva du vil bruke opp i en time eller det vil tørke ut.

11 Bruke sparkel, spredt nok morter på gulvet for å plassere en del av Backer bord. Spre mørtel bruker den flate siden av sparkel og deretter gre det i en retning med tannsiden holdt i en 45-graders vinkel.

12 Skru Backer bord ned ved å plassere 1-1 / 4-tommers Backer bord skruer hver 6-inches rundt kantene av brettet og hver 8-inches tvers overfor styret.

13 Gjenta trinn 4 og 5 til alle Backer styret er satt.

14 Trykk lim-basert, alkaliske mesh tape over leddene.

15 Trykk på maske tape over skjøtene og legg et tynt lag med thinset mørtel over det ved hjelp av den flate kanten av sparkel.

16 Vent noen minutter for mørtel til å bli fast, deretter skrape bort noen rygger og buler over skruehodene med en sparkel.

Legging Kitchen Tile

17 Gjør en tørr kjøre for å finne det beste oppsettet for ditt kjøkken flis. Starter i sentrum, for å plassere fliser på gulvet ved hjelp av flis avstandsstykker skille dem. Målet ditt bør være å sentrere flis, slik at det er like mellomrom på veggene, forutsatt at mellomrommene er minst bredere enn 2 inches. Du bør også prøve å plassere brikken så hele flis er i døråpninger der det ikke er baseboard å dekke kantene. Juster plasseringen av flisene før de når de fleste av disse kravene.

18 Når du har bestemt hvor midten fliser vil legge Bruk en blyant til å tegne to kanter av en av senter fliser på Backer bord.

19 Bruk en krittstrek for å tegne en rett linje, ved hjelp av linjen du gjorde i trinn 2 som en guide hvor den skal gå. Pass på at linjen er rett og nivå. Gjenta i den andre retningen. Kontroller at de to linjene er i 90 graders vinkel fra hverandre.

20 Bland thinset mørtel i henhold til etiketten. Ikke prøv å blande for mye, bare hva du vil bruke opp i en time eller det vil tørke ut. For å holde thinset tørker ut, dempe Backer bord med en våt svamp.

21 Starter på midten av gulvet og arbeider utover, lå en rad med fliser langs snoren. Spre thinset mørtel bruker den flate kanten av sparkelen og deretter gre det ved skraping sporene på kanten i en 45-graders vinkel. Sørg for at fliser er jevnt fordelt ved hjelp av flis avstandsstykker.

22 Når du har lagt ut noen fliser, plasserer en 2 x 4 stykke tre på flisene og lett trykk den med en hammer til sengs fliser i mørtelen.

23 Gjenta trinn 5 og 6 til alle hele brikkene er på plass. Fjern eventuelle mørtel som presser ut mellom flisene.

24 Vent til thinset å stivne. Sjekk retningslinjene på pakken for en eksakt tid.

25 Klipp omkretsen fliser med en flis kutter eller våt flis sag. For rette kutt, vil de fleste flisbutikker og jernvareforretninger kutte fliser for deg hvis du tar det inn i dem (og hadde kjøpt den der). Ellers kan flisen kuttes ved hjelp av en våt flis sag eller flis kutter. Buet og Odd formet kutt kan gjøres med en flis Nipper.

26 Sett omkretsen og kutte fliser som du gjorde i trinn 5 og 6. Påfør mørtelen på flisen hvis et område er for smal for sparkel.

Flisene

27 Vent minst 24 timer for fliser og mørtel å stille før fuging fliser.

28 Bland fugemasse ifølge bruksanvisningen. Den bør ha en konsistens som ligner potetstappe.

29 Dypp fugemasse flyte i vann og bruke fugemasse til gulvet. Skyv fugemasse inn i fugene med fugemasse gulvet for å sikre at mørtelen når gulvet. Skrap av overflødig fugemasse ved å holde flottøren i en 45-graders vinkel fra gulvet.

30 Tørk forsiktig av fugemasse av flisen overflaten med en fuktig svamp. Hvis svampen trekker ut fuger, vent noen minutter og prøv igjen. Hold svampen ren ved å skylle den ofte.

31 Skyll gulvet en gang med en svamp og vann. Tørk av flis med en tørr frotté.

32 La fugemasse kur over natten før du setter skoen molding. Du kan bytte ut hvitevarer og møbler på dette tidspunktet eller etter forsegling av fuger i neste trinn.

33 Etter at mørtelen har herdet i en uke, forsegle fugemasse. Dette vil bidra til å beskytte den mot flekker.

Hint

  • For å sikre at fliser er rett og fordeles jevnt, plassere en treplugg samme bredde som dine flis avstandsstykker mellom flisene som du setter nye fliser på plass.
  • Bruk vernebriller når du skjærer fliser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com