Utah Desert Plants

March 4

Utah Desert Plants


Mye av Utah ligger innenfor Great Basin ørkenen. Denne ørkenen er en kald ørken. I sommermånedene denne ørkenen gjennomsnitt varme temperaturer og perioder med tørke; fuktighet samles opp i bassenget over vinterfordamper. Mojave-ørkenen tar opp en liten del av den sørlige delen av staten. Joshua Tree yucca trives i dette området. Ørken blomster og planter tilpasse seg forholdene og finne måter å trives til tross for perioder med tørke og ekstreme temperaturer. Sukkulenter som agave og kaktuser trives i tørrere ørkenområder og vanligvis har høye toleranser for varme og kulde.

Yucca

Yucca blomster med duftende og fløyelsaktig hvite blomster langs høye slanke stilker i løpet av våren. De blomstrer er tulipanformet og thready fibre kant den spisse blader. Små møll pollinere blomster av yucca plante. Mens du skyver pollen inn stigmatisering av hver plante, møll legge eggene sine. I ørkenforhold i Utah og rundt sørvest USA, tåler yucca plante kjøligere nattetemperaturer og tørre perioder. Dette flerårig busk krever lite vedlikehold og er en favoritt dekorativ. Noen deler av planten er spiselig. Den arter av yucca kalt Joshua trær er under statlig beskyttelse.

Apache-Plume

Apache-sky (Fallugia paradoxa) bildepunkter den sørlige Utah ørkenen med sin rosa børste-lignende frukt og hvite blomster, og foretrakk tørre og kratt forhold. Denne eviggrønne busken fungerer godt som en erosjonssikring, vokser på steinete bakker og nå høyder på opptil 5 fot i gjennomsnitt. The Apache skyen foretrekker full sol og tåler perioder med tørke og kulde. Ansett som svært hardfør, tiltrekker anlegget bier med sin vår og høst blomster, trekker fugler og hus dyreliv i ørkenen. Regnes som en av de showiest busker for sørvestlige forhold, er Apache Plume en favoritt for terrasser og steinbed.

Purple Fringe

Purple fringe (Phacelia sericea) trives i ørkenen regioner i Utah, Nevada, Colorado og Arizona, blomstrende frodig i slutten av juni og juli, med de beste blomstrer med delvis Søn Også kalt lilla nålepute, de grupperte utkant-lignende blomster ligne flaskebørster og har en merkbart lang stamen og kronblader som blomstrer i lilla, hvitt eller blått. Den lilla frynser anlegget foretrekker sand, løs og steinete jord og tåler tørre perioder. En kort plante, utvikler lilla frynser et medium grønne bladene dekket i en sølv fuzz.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com