Hvordan fikse en tørketrommel vent i en krypkjeller

May 14

Hvordan fikse en tørketrommel vent i en krypkjeller


Venting er en viktig del av å sette opp en tørketrommel fordi ventilasjons bærer varm luft og fuktighet på utsiden av hjemmet. Hvis tørketrommelen vent avsluttes i gjennomgangen plass, må du fikse ventilen slik at den strekker seg hele veien utenfor huset. Hvis du ikke fikse tørketrommelen ventilering, kan fuktighet bygge opp under huset, noe som resulterer i utvikling av mold og mugg eller vridd tre gulvbord.

Bruksanvisning

1 Åpne gjennomgangen plass og finn utgangen av tørketrommelen vent, som består av en stiv runde kanal. Hvis du ser en cap på enden av kanalen, lirke den av med tang eller klippe den av med tinn klipp.

2 Mål fra enden av tørketrommelen kanalen til nærmeste yttervegg crawlspace. Legg merke til målingen.

3. Mål en lengde av 4-tommers diameter kanal til målingen dere bestemt. Markere plasseringen med blyant. Kutt røret til riktig størrelse ved hjelp av tinn klipp.

4 Bær nye metall kanalseksjonen under gjennomgangen plass. Sett krympede enden av kanalen på den eksisterende enden av tørkekanalen. Pakk duct tape rundt sømmen der de to kanaler delta.

5 Lag et hull i huset gulvlisten eller veggmaterialet på det sted hvor røret går ut av huset. Bruk en hullsag en 4-tommers diameter bit eller en hammer drill for murverk eller murstein overflater med.

6 Trekk enden av kanalen inn i det indre av vegghullet, bare til den ligger inne.

7 Bruk en dråpe eksteriør-grade silikon caulk rundt utsiden kanten av en tørketrommel vent cap. Sett ventilasjonshetten på den utvendige side av hullet inntil den glir inn i tørketrommelen ventilen på innsiden. Plassere ventilen slik at åpningen i hetten vender mot bakken. Fest ventilasjonshette til den eksterne siden av veggen ved hjelp av en elektrisk drill.

Hint

  • Hvis den nye kanalen lengde er mer enn to til tre fot, sikre kanalen til gulvbjelkene i hjemmet ditt ved å pakke duct stropper rundt kanalen og skru dem inn i bjelkene med en drill.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com