Hjelp med en vanskelig Planløsning

March 27

Hjelp med en vanskelig Planløsning


Mange rom oppsett er vanskelig på grunn av begrenset veggplass; for mange vinduer, dører, walk-throughs og garderobeskap. Dekorere rundt begrenset vegger tar litt planlegging og omorganisere. Lag komfortabel flyt ved å starte med et rom fokuspunkt.

Brennpunkt

Å planlegge et rom, først finne fokuspunkt. Rommet midtpunkt er det viktigste, blikkfang i et rom; peis, piano, TV, panoramavindu, etc. Selv om du enkelt kan flytte en TV, blir mange knutepunkter fast på plass og trenger å bli jobbet rundt. Stå ved hovedinngangen inn i rommet, for eksempel en inngang utenfra inn i en stue, å forestille seg den beste flyten, eller foten trafikk stier, gjennom rommet.

plassering

Baksiden av en sofa eller stol fungerer som en "halv-vegg" for å lage en korridor eller separat ett stort rom i to når veggplass er begrenset. Plassere større møbler først, kan du dirigere foten trafikk og skape en definert plass. ordne alltid en samtale område rundt et midtpunkt, sportsfiske sitteplasser og en kopp kaffe eller sidebord etter behov. Et stort rom kan ha to eller flere samtale områder.

Strømme

For en vanskelig plass å flyte jevnt, holde foten trafikk klart definerte og fri for rot. Lav rygg stoler eller planter kan plasseres foran vinduer eller ved siden av et samlingspunkt. Plasser kunstverk på et staffeli hvis veggplass er begrenset.

En godt planlagt og arrangert rom skaper behagelig flyt i enhver vanskelig plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com