Er kiselgur brukt i hagen min Regnes Food Grade?

March 17

Er kiselgur brukt i hagen min Regnes Food Grade?


Kiselgur (DE) er et naturlig forekommende mineral forbindelsen. Også kjent som Fossil Shell Flour, er det brukt i pool filtre og som en kontroll mot hagen og dyr skadedyr. Det er behandlet i to hovedklasser: mat grade og basseng karakter. Mat klasse DE er trygt å bruke i hagen, i hjemmet og på kjæledyr og husdyr.

DE Definert

Kiselgur er et mineral sammensatt bestående av fossile skjeletter av mikroskopiske encellede planter som kalles kiselalger. Forekomster av DE finnes i ferskvann og saltvann områder; de er minelagt og malt til et kalkholdig pulver. Silika er den største bestanddel i DE, bestående av en tredjedel av mineralinnholdet. Mange andre mineraler er funnet i mindre mengder, inkludert kalsium, bor, natrium og jern.

Food Grade DE

DE merket som mat grade er utvunnet bare fra ferskvannskilder. Det er ikke oppvarmet eller behandlet, og så er godkjent for landbruket. DE partikler er knivskarpt og drepe skadedyr organismer ved å skjære gjennom kroppen, og dermed forårsaker skade og dehydrering. Mat klasse DE vil ikke skade meitemark, og kan trygt fortært av kjæledyr, husdyr og mennesker.

Pool Grade DE

Pool klasse DE er hentet fra saltvannsområder og varmes til å binde silika i krystaller. Det er deretter anvendt i fremstillingen av svømmebasseng filtre. DE er et utmerket filter behandling og kan i betydelig grad redusere nærværet av patogener i vann, som for eksempel Giardia og E. coli. Det bør ikke benyttes for å kontrollere skadeinsekter.

Bruke Food Grade DE

Mat klasse DE er effektiv mot en rekke skadedyr inkludert veggdyr, kakerlakker, midd, maur, lopper, flått og bladlus. Det kan bli stenket i hagen, på tepper og selv direkte på dyr. Mens menneskelig hudkontakt og svelging er trygge, kan DE støv forårsake lunge irritasjon ved innånding; bære en maske når du søker. Når du kjøper DE for hjem og hage bruk, kontroller at det er merket som mat grade.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com