Slik Dekorer med steingulv

March 16

Slik Dekorer med steingulv


Hvis du har gulv består av skifer fliser, dekorere et rom kan virke som en utfordring i begynnelsen. Skifer er naturstein gulv som vanligvis kommer i nyanser av brunt og grått, med hint av brunfarge og blå. For at gulvet for å være midtpunkt i rommet, fargevalg er svært viktig. Du ønsker ikke å overvelde eller overdøve den naturlige skjønnheten i dette steingulv ved overbelastning veggene med fargerike maling.

Bruksanvisning

1 Velg riktig farge gruppe for veggfarger. Skifer kommer i en rekke forskjellige farger, alt i tonen fra blek grå, til skifer blå og til og med en varm beige farge. Disse to gruppene krysse både kul og varm fargespekter. Gray er en nøytral farge, slik at fargevalg fra enten spektrum. Blå hører hjemme i den kjølige spekteret, mens beige tilhører varme. Unngå å matche fargen på veggen til fargen på steinen, da dette vasker ut i rommet. Velg koordinerende eller komplementære farger. For grått, ville en skarp hvit vegg med en aksent vegg gjort i koksgrå være ideelt. For blå skifer, velg en blek blå eller grønn. For beige toner, elfenben veggene satt av flisen pent.

2 Opprette samtale områder med tepper. Tunge møbler kan skrape steingulv. For å unngå dette, plasserer området tepper under sofaer, stoler og bord. Disse teppene avgrense samtale områder i et rom. Velg rug farger som koordinerer og trekker fra fargene på skifer flis. Teppet mønsteret bør ikke være fet eller det vil avlede oppmerksomheten fra flisen. Velg tepper i solide farger, eller de med dempede utskrifter.

3 Velg riktig stil av møbler. Skifer fliser mesh godt med følgende design ordninger: moderne, moderne, rustikk og elegant. Blanding clashing dekor stiler med skifer gulv vil skape splittelse i rommet, selv om det bare føltes ubevisst. Bruk elegante møbler i farger som utfyller gulv. For eksempel, med blå fliser, velger en mørk marineblå eller jeger grønn sofa. For grått gulv, plukke hvit, svart eller rød. For beige skifer, stokk med brun farge gruppe, men gå mørkere, som en rik sjokoladebrun.

4 Hang draperier og plassere tilbehør i rommet. Det siste trinnet i å dekorere et rom avslutter det hele med de riktige gardiner og tilbehør. Tab-top eller grommet-top gardiner gå bra med moderne, moderne eller rustikke design ordninger. For en elegant touch, velger du en rik semsket stoff. Hold Dekorative minimal og reflekterer din personlige stil, så vel som interiør temaet du har valgt for rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com