Slik beskytter sitrontrær Fra Frost

March 16

Sitrontrær og deres frukt er ekstremt følsomme for kulde. Selv om temperaturen faller rett under frysepunktet for en kort periode, kan det hende at trærne stå i fare for å miste sine avlinger. Men du kan beskytte dine sitrontrær fra frost, bør det skje, ved å ta noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Dekk sitrontrær med striesekker eller lette tepper. Kontroller at materialet er lett nok til at er ikke overdrevent veie ned treet. Legge til en lys dekker rundt treet sparer varme gjennom hele natten, når temperaturen er mer sannsynlig å dyppe under frysepunktet.

2 Varm sitrontrær med tråder av julelysene eller andre lys. Julelys produsere nok varme til å beskytte skjøre blader og frukt fra mildt kalde temperaturer. String lysene langs grenene i trekronene, slik at de kan gi varme til de fleste områder av treet.

3 Hold jorden fuktig rundt trærne. Dette gjøres best når bakken rundt trær er klart, uten gress eller annen vegetasjon. Bruk vannkanne til å legge litt vann til jorda rundt foten av treet. Dette vil bidra til bakken holde varmen at det akkumulert i løpet av dagen.

4 Spray en konstant strøm av vann på sitrontrær, ved hjelp av sprinkler eller automatisk sprøyting system. Vannet vil fryse ved foten av blader og greiner, men varmen frigjøres fra vannet som det fryser vil holde blader og frukt fra frysepunktet. Alle blader og frukter som er sprayet forblir uskadd. Imidlertid kan enkelte grener i stykker på grunn av vekten av den akkumulerte is.

Hint

  • Hvis du bor i et område der frosten er vanlig på noe punkt i løpet av året, velger sitron treslag som trives i kaldere vær, for eksempel Meyer arter.
  • Ikke dekk sitrontrær med plast. Plast som berører bladene eller frukt vil føre dem til å fryse under kalde temperaturer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com