Hvordan Grow Klatring roser i potter

March 1

Hvordan Grow Klatring roser i potter


Du elsker roser, spesielt klatring roser, men du bor i en leilighet. Men å bo i leilighet ikke hindrer deg fra å vokse klatreroser. Det finnes flere varianter av miniatyr roser som vokser fra 6 til 10 fot lang og kan med hell dyrkes i en pott. Så lenge de får tilstrekkelig sollys og har noe å bli trent på, kan du vokse klatring roser. Å være mindre enn de i full størrelse varianter, miniatyr roser er lettere å ta vare på og de dyrket i potter kan tas med deg bør du flytte.

Bruksanvisning

1 Se stedet hvor du har tenkt å sette potten med klatrerose. Alle roser, uansett hva deres størrelse, trenger mye sollys (minst 6 timer) hver dag. Hvis de bare får sol deler av dagen, gjør de bedre med morgensol.

2 Kjøp miniatyr klatrerose og potten for rosen. Disse rosene generelt kan bli funnet på plante planteskoler eller online på selskaper som Johns Miniatyr Roses. Som steg du velger bør avhenge av størrelsen av de modne rose og størrelsen på potten for rosen. Potten bør være minst 8 inches tvers til å begynne med; rosen kan transplanteres til en større pott senere som det vokser. Sørg for at potten har tilstrekkelig dreneringshull. Hold rose i en solrik beliggenhet og vannes jevnlig til du kan transplantere det til potten.

3 Transplant rosen på et sted der det er noe å fange vann, som en stor kar eller ute på gresset, da denne prosedyren kan bli rotete. Bland flere spiseskjeer med alle formål anlegget mat i en bøtte med vann. Fjern forsiktig rose fra beholderen og sett den inn i bøtte med vann / gjødsel løsning; justere vann så røttene og noe av den nedre del av rørene er dekket. Dette vil bidra til rosen har færre problemer med transplantasjon sjokk og vil bosette seg i sitt nye hjem raskere.

4 Bland like mengder potting jord, hagejord og torv mose i en bøtte. Scoop blandingen i potten, til omtrent halvveis full. Flytt rose fra vannløsning i potten og justere høyden på jord, slik at rosen er knoppen union (joint-aktig knott mellom rose stokker og røtter) er ca 2 inches under toppen av potten. Nestle rosen litt i jorda. Bland mer potting jord, torv, mose og hagejord inn i den andre bøtte med vann, inntil det er konsistensen av suppe. Har noen holde rosen på plass i sin nye potten og hell soupy jord rundt rosen, før røttene er dekket. Raskt ferdig med å fylle potten, alternerende mellom plantejord og hagejord til beholderen inntil soupy jord blandingen bekreftet. Dette trinnet vil være ganske rotete, da vannet vil begynne å strømme fra bunnen av dreneringshull.

5 Sett inn et espalier for miniatyr steg å klatre på; plassere den mot kanten av potten for å unngå skade på plantens rotsystem. Spre en 1-tommers lag mulch på toppen av jorda rundt rose og litt dekker knoppen union. Sett rosen er potten i en solrik beliggenhet.

6 Vann klatring rose daglig i to uker, og deretter annenhver dag i ytterligere to uker. Gradvis avdekke mulch fra knoppen union løpet av denne tiden. Når du ser rosen setter frem ny vekst, redusere vanning til flere ganger i uken. Med tilstrekkelig dreneringshull, er sjansene på over vanning rose redusert, men ikke la jorda å bo oversvømt; det kan skade rose og forårsake sykdom. Som klatrerose vokser, vil det nå mot sollys. Justering av posisjonen av potten vil bidra til rosen vokse oppover.

7 Bind canes av miniatyr klatrerose lett å espalier som de vokser, bruker hyssing eller fleksibel floral wire. Beskjære miniatyr steg samme som du ville større varianter og holde jorda under den renset fra løv eller kronblader. Påfør plante mat utviklet spesielt for container-dyrket planter i henhold til sine retninger.

Hint

  • Roses av alle størrelser elsker kaffe og te begrunnelse og banan skreller. Skjeen noen kaffe eller te grunnlag med jevne mellomrom på jord under rosen. Grav et lite hull i nærheten av rose, stikke et stykke bananskall i og dekke det opp.
  • Miniatyr roser har torner også; Bruk vernehagehansker når du arbeider med dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com