Hvordan gran opp kjøkkenskap i en leilighet

March 3

Hvordan gran opp kjøkkenskap i en leilighet


Kjøkkenskap får mye slitasje gjennom årene, og i en leilighet setting, har de en tendens til å ta enda mer misbruk. Hvis du ønsker å forbedre den generelle utseendet på kjøkkenet i leiligheten, fikser opp skapene vil ha en reell innflytelse. Men planer om å gjøre mer enn å male skap i samme farge kan kreve utleiers OK, så sjekk lease og kundeoppfølging før du begynner.

Bruksanvisning

1 Vask skapene med et kjøkken rengjøringsmiddel eller såpevann for å fjerne fett og skitt.

2 Bruk en drill for å fjerne hengslene og annen maskinvare og ta av skapdørene. Dette gjør at du kan jobbe på dørene mens de er flat og få tilgang til en del av kabinettet boksene omfattes av dører og maskinvare.

3 Sand overflaten av kabinettet boksene og dører med et fint sandpapir for å fjerne maling eller beis. Males eller flekker skap med samme farge vil stelle dem uten helt å endre sitt utseende - noe den leiligheten eieren kanskje ikke setter pris på. Denne tilnærmingen vil dekke riper og flekker og gran opp kjøkken innredning.

4 Tørk av skapene etter at du sand dem til å fjerne støv.

5 Maling på en oljebasert grunning, etter korn av tre. Bruk en pensel til å søke. La dette tørke i et par dager, deretter lett sand dører og kabinettet boksene igjen. Dette er ikke nødvendig hvis du flekker veden.

6 Maling på en farge som matcher den på skapene. Eller bruke en flekk å matche den gamle flekken. Hvis du har tillatelse, kan du endre fargen på skapene. Gran opp et laminat kabinett ved å bruke en gel flekk til overflaten. Pensle beis eller maling med pensel. Bruk lange, jevne tak som følger korn av tre. La flekken tørke i en dag, og la akrylmaling tørke i to.

7 Påfør et andre strøk med beis eller maling og la det tørke.

8 Brush på en polyuretan klar frakk over malt eller beiset tre. Dette er ikke nødvendig for farget laminat. Pensle det på følgende korn av veden. La klarlakk herde i to eller tre dager, deretter lett sand og påfør et lag.

9 Rengjør hengsler og knotter før du setter dem på igjen. Eller vurdere å erstatte dem. Hvis du ikke tankene ekstra arbeid når du flytter ut, erstatte hengsler og knotter med de som bedre passer din smak. Beholde den gamle maskinvaren i en skuff å sette tilbake før du flytter ut.

Hint

  • Hvis du har tillatelse til å endre skap, gjelder sjablong arbeid til overflaten før klart belegg dem, eller male dem forskjellige farger for å matche innredningen din. Noen ganger utleiere vil rabattere leie hvis de liker de endringene du har gjort.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com