Rengjøring Semi-Uten rammer Dusjdører

April 13

Rengjøring Semi-Uten rammer Dusjdører


I begynnelsen var det dusjforheng. Mens de gjorde en akseptabel jobb, de var spinkel og mugg utsatt. Så kom glidende dusjdører. Når det gjelder holdbarhet, disse innretninger var en forbedring i forhold til gammeldags gardiner; Men når det gjelder renslighet, de dro litt noe å være ønsket. Mens den harde overflaten kan enkelt vedlikeholdes med en rekke rengjøringsmidler, sporene som holdt dørene på plass syntes å produsere en uendelig mengde gunky, svart slam. For å løse denne situasjonen, en serie av ramme-fri, glass dusjdører ble utformet. Som vanlige dører, svingte de fritt på hengsler, og legger til en elegant touch til innredning uten behov for uhygieniske dør spor. Dessverre er disse rammeløse ensembler var ganske tunge og var derfor uegnet for de med glassfiber kabinetter. Som et kompromiss ble semi-frameless dusj dør utviklet. Den semi-rammeløse kombinerer utseendet på en rammeløs med stabiliteten av en skyvedør for å lage en dusj som er både stilig og enklere å rengjøre.

Bruksanvisning

1 Hell ufortynnet hvit eddik på en ren klut, og deretter bruke den til å tørke av døren og rammen. Syren i eddik vil fjerne kalk, mugg og såpe avskum; Skyll godt med lunkent vann og tørk av med et papirhåndkle.

2 Fjern vanskelige flekker ved å blande ¼ C. natron, ½ C. hvit eddik og 1 C. klar ammoniakk til en gal. vann. Rør, til ingrediensene er grundig sammen, deretter bruker løsningen til dusjen døren med en fuktig svamp, gni briskly, skyll og la lufttørke.

3 Tørk døren dusj med stoff-oppmykning tørketrommel ark for å fjerne noen langvarig rester, og deretter dekke døren med et tynt lag med bilvoks. Samle voks på en myk klut; bruke klut til glasset, og polsk, inntil forbindelsen er ikke lenger synlig. Voksen reduserer tiltrekningen mellom glasset og vannet, noe som gjør det lettere å tørke skitt og mineralforekomster unna.

Hint

  • Plasser en nal inne i dusjen. Kjør blad av nalen ned overflaten av døren etter hver bruk for å hindre utviklingen av stygge flekker og vann flekker.
  • Ikke påfør voks til gulvet i dusjen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com