Hvordan henge veggisolasjon

March 22

Riktig isolerende vegger vil spare deg mye penger i løpet av årene i oppvarming og kjøling regninger. Hvis du har lukkede vegger, så du må blåse i isolasjonen, som er en stor, rotete prosjekt og kanskje ikke verdt det med mindre veggene er svært porøs og strømregningene er ekstreme. Men hvis veggene er åpne, for nybygg eller ombygging, så isolerende dem er en ganske enkel sak å henge batt isolasjon mellom stenderne. De fleste studs er 16 inches fra hverandre, men dobbeltsjekke at før du kjøper isolasjonen.

Bruksanvisning

1 Mål høyden av veggen inne de to første synlige pigger, fra gulv til tak.

2 Legg ut din batt isolasjon på gulvet, rulle den ut i en stripe lengre enn høyden på veggen, med papirsiden opp. Strekk målebåndet ut langs den.

3 Mark på papir med blyant på høyden du ønsker stykket. Legg en snekker torg på papiret. Trykk den ned, for å komprimere glassfiber under. Skjær langs torget med barberhøvelen kniv, gjennom papiret og glassfiber.

4 Hold stykke batt isolasjon i hulrommet mellom de to stendere, med papiret mot deg og de ​​nakne glassfiber vendt mot veggen.

5 Ta kramper gjennom de tykke papirstrimler som løper langs kantene av isolasjonen, i sidene av stenderne på hver side. Staple papirstrimler slik at de kommer helt opp til forkanten av stud, uten å dekke forkant. Sett stifter ca hver 2 fot.

6 Gjenta prosessen for hver plass mellom hvert sett med pigger.

Hint

  • Bruk klut hansker, vernebriller og støvmaske når du arbeider med batt isolasjon.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com