Hvordan du rengjør en etasje uten Wax

March 9

Hvordan du rengjør en etasje uten Wax


Holde et gulv i god stand må rengjøres for å fjerne skitt, smuss og støv. Undervegs en møkkete gulv, spesielt med sko på, sliper rusk i gulvet og forårsaker riper på overflaten, Rengjøring av gulvet regelmessig med riktige teknikker og rengjøringsmidler gjør at gulvet til å forbli visuelt tiltalende. Påføring av voks til en etasje for å polere det er ikke alltid nødvendig eller riktig. Wax etterlater en skinne på et rent gulv, men det skaper også en glatt overflate, noe som kan føre til et fall.

Bruksanvisning

tregulv

1 Sweep tregulvet med en myk bust kost til å samle støv og skitt. Plukk opp rusk med en liten feiebrett og håndholdte kost.

2 Fukt en svamp mopp med rent vann og klem fuktigheten ut av moppen hodet til svampen er knapt fuktig.

3 Skyv svamp mopp frem og tilbake over tregulvet for å vaske av skitt på overflaten. Tørk av tre med en fille for å fjerne fuktighet.

4 Bland 1 ss. hvit eddik i en kopp varmt vann. Dypp en svamp eller klut inn i blandingen og vri ut overflødig. Scrub klissete flekker og fast-on skitt; tørke områder med en fille.

Keramiske fliser Gulv

5 Sweep en tørrmopp over keramiske fliser gulv for å plukke opp alt støv. Vakuum hjørner og små blåst opp hauger av skitt.

6 Bland en all-formål renere i en bøtte med vann i henhold til alle formål renere produsentens anvisninger.

7 Senk en mopp eller svamp i blandingen og klem ut rengjøringsmiddel. Skyv mopp på keramiske fliser gulv eller komme ned på hender og knær og tørke gulvet rent. Tørk gulvet med en fille for å unngå vann striper.

8 Dypp en nylon scrubber i støvsugeren, og gni løpet flekker inntil de ikke lenger er synlig.

laminat Gulv

9 Fei eller støvsug hele laminatgulv for å rense bort smuss.

10 Legg kommersielt tilgjengelig laminat gulv renere til en bøtte med vann i henhold til produsentens etiketten. Du kan også spraye en klar til bruk laminat gulv renere på gulvet. Noen laminatgulv rengjøringsmidler kommer ufortynnet making legge vann nødvendig.

11 Dypp en mopp i renhold løsning og spredt over laminatgulvet til å ta av skitt og flekker. Hvis du bruker en klar til bruk renere, spray gulvet med renere og gni en mopp over overflaten.

12 Spray klar til bruk rengjøringsmiddel direkte på en fille eller dyppe hjørnet av en fille inn i fortynnet renere og tørk bort fast-on flekker.

vinyl Gulv

13 Støvsug eller kost gulvets overflate for å fjerne overflødig støv, smuss og skitt.

14 Legg en gallon av varmt vann til en bøtte og bland i 2 ss. boraks.

15 Senk en svamp mopp og vri den ut før det er fuktig. Skyv mopp frem og tilbake over hele vinyl gulvet for å avsløre ren vinylbelegg.

16 Dypp en svamp i støvsugeren, og presse ut så mye fuktighet som mulig. Skrubb flekker med svampen til du ikke lenger ser dem.

Hint

  • Kost eller tørrmopp daglig for å holde skitt under kontroll.
  • Mopp ukentlig for en mer grundig rengjøring.
  • Unngå å fukte et tregulv med overskudd av vann fordi det vil lekke mellom gulvbord, noe tre hevelse og mulig muggvekst.
  • For mye vann på vinyl gulv vil føre sømmer for å høyne.
  • Ikke bruk syrebaserte rengjøringsmidler på keramiske fliser; syre vil etse finish.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com