Hva er årsaken til gule flekker under armhulene?

April 7

Hva er årsaken til gule flekker under armhulene?


Gule flekker under armhulene av klær er et irriterende problem forårsaket av mange ulike elementer og situasjoner. Du vanligvis ikke kan fjerne disse gule underarm flekker med en vanlig vask. Heldigvis trenger du ikke å leve med denne misfarging og kan fjerne gule flekker med vanlige husholdningsartikler.

Svette

Som kroppstemperaturen stiger du begynner å svette, noe som hjelper kjøle deg ned ved å regulere kroppstemperaturen. Svetten blir absorbert av klær fiber og kan forlate skjemmende gulfarging på armhulen områder av klærne. For å hindre svette flekker fra å bli permanent, hvitvaske klær så snart som mulig. Tilsett passende mengde blekemiddel til vaskemaskinen når du vasker hvite klær. For farger, legge til 1/4 kopp natron til vaskeriet.

Deodorant / Antiperspirant

Designet for å holde armhulen lukt i sjakk, vil deodorant overføre fra huden din på klærne misfarges stoffet. Det samme skjer når du bruker antiperspirant, noe som bidrar til å hindre svetting. Ikke bare vil klærne har gule flekker, men også deodorant eller antiperspirant kan sakte føre armhulen området av klær for å stivne. Ved å helle hvit eddik direkte på gule flekker og gni stoffet i seg selv, kan du bidra til å fjerne misfarging og gjenopprette utseendet på plagget. Etter at du har gnidd eddik inn i stoffet, hvitvaske som vanlig.

Blekemiddel

For mye blekemiddel vil forlate gul misfarging på klær. Bortsett fra å bruke en kommersiell farge remover til hvite klær, er det ikke mye du kan gjøre med gule blekemiddel flekker. I stedet fokusere på å prøve å forhindre overbleaching i fremtiden. Bruk den anbefalte mengden av blekemiddel, og bytt til farge-safe blekemiddel når du vasker fargede klær. Oksygen blekemiddel er et trygt alternativ til klor blekemidler som ikke vil føre til misfarging eller skade stoffer i alle farger.

Kosthold

Selv om kostholdet i seg selv er ikke den egentlige årsaken til de gule armhulen flekker det spiller en viktig rolle for hvor mye du svetter. Visse matvarer føre til at du svetter mer enn andre. Matvarer som inneholder mye sukker, salt og koffein er en stor skyldige i overdreven svetting. Krydret mat kan også føre til mer svette enn vanlig. Erstatt disse matvarene med frisk frukt, grønnsaker og forbruker mer vann enn koffeinholdige drikker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com