Hvordan Grow en potet Plant i vann

April 25

Hvordan Grow en potet Plant i vann


Økende en potet plante i vann er en hjemme-prosjekt som kan hjelpe studenter i alle aldre lære om hvordan potetene vokse. Poteter vokse fra knoller, noe som betyr at de vokser under jorden fra røttene som vokser oppover og vokse selve poteter. Dette prosjektet gjør det mulig å se en potet vokser rett på vinduskarmen.

Bruksanvisning

1 Få en potet som har noen spirer allerede vokser fra den. Poteter vanligvis vokse spirer et par uker etter at du har kjøpt dem fra butikken.

2 Sett omtrent fire tannpirkere ca 2/3 av veien opp poteten; nærmest den enden som har mest spirer. Sett tannpirkere jevnt rundt potet, nesten lage en strek over.

3 Fyll et klart glass med vann. Være sikker åpning av glasset er stor nok til å romme den potet. Plasser potet i munningen av glass, som støttes av tannpirkere rundt kanten, slik at potet bunnen er i vannet.

4 Sett glasset i en solrik vinduskarm og holde glass fylt med vann. Etter noen uker, bør poteten vokser skuddene inne i glasset. Etter at dersom en ny spire vokse ut av toppen av potet.

5 Transplant poteten inn i en pott med potting jord. Fjern forsiktig poteten fra glasset og plassere den inne i potten uten å forårsake skade på den skjøre røttene. Plasser potten tilbake på den solfylte vinduskarmen og vanne jorda når det føles tørr.

Hint

  • Noen poteter blomst, avhengig av variasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com