Nøytral Paint Color Ideer

March 18

Nøytral Paint Color Ideer


Nøytrale, recessive farger er populært i hjemmet interiør fordi de har en tendens til å matche med andre farger lett. Nøytrale farger pleier også å ha beroligende, fredelige attributter som naturlig setter beboerne i rommet rolig. Disse fargene er også tidløs, opprettholde det samme nivået av mote appell gjennom mange år. Likevel velger de riktige nøytrale farger kan være så mye av en vitenskap som å velge de riktige ikke-nøytrale farger, hovedsakelig fordi det er nesten ingen maling farge som ser rett under alle forhold.

Browns

Kaffe og krem ​​farger som beige og taupe tendens til å være sofistikert, men ikke kjedelig. Browns er best sammen med naturlige jord farger som dyp rød, salvie greener, plomme og aubergine. Disse malinger fungerer mindre bra med kjøligere, mer moderne fargevalg som involverer svart, grå, hvite og lyse rødt eller blått. I tillegg, i nærvær av for mange andre brunt, kan disse maling ordninger blir tørt og forutsigbar. Brune vegger ser best kledd opp med blomstrer naturlig farge.

Grays

Grays er den ultimate nøytral farge, men problemet med grå er at det kan bli kjedelig. Feil grå kan få en plass ned. Velge en grå med en varm tone eller en blå nyanse vil bidra til å lindre assosiasjoner med grå storm skyer, grå dager og grå stemninger. Når du har valgt en grå med en passende tone, dekorere for den tonen. Grå-blå vegger bør være kombinert med kjølig farget møbler. Grå-varme vegger (grå med en brun eller gulaktig tone til det) bør være kombinert med naturlige farger, som brunt, grønt, coppers og dype røde.

Kremer og Whites

Hvitt og krem ​​er fleksible farger som ikke kolliderer med mye. Det største problemet med disse fargene er at de kan bli veldig kjedelig veldig fort. Hvit spesielt kan være en langtekkelig farge som faktisk vasker ut de andre fargene i rommet, uten egentlig å bringe dem sammen i en enhetlig ordning. Som et resultat, bør disse fargene velges nøye, som en del av en større fargevalg. For eksempel kan krem ​​farger være sofistikert og klassisk når sidestilt mot mørke tregulv. Hvit kan brukes i et rom av grått og kremer, så lenge dette fargevalget er strengt overholdt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com